[突發]龍門冰室落錯貨

256 回覆
922 Like 50 Dislike
咁遊行都冇幫助架,你出去笑人送頭未?
證明你呢一年無思考過自己做緊乜
龍門、光榮嘅出現,除咗抗爭,其實仲係為咗刺激香港人出嚟行街shopping,你到而家仲唔明真係好撚蠢
佢個名真係同佢襯晒
我哋依啲上網嘅撚屌有咩資格出聲
一句講晒鍾意咪幫襯 唔鍾意咪唔好食囉

人哋出晒名俾人搞 我哋又冇嘢可以幫到手

龍門做過咩 每個人都有把尺睇 鍾意咪繼續幫襯囉
屌你老母 一直帶風向就係你班仆街
幫佢地答:擺下寶礦力又當黃

盲反果班繼續盲反
推 國際戰線 全面配合制裁
舉報輸入軍民兩用科技設備公司
你改名叫全職支豬啦
最鐘意鬥黃

出面班仆街也文也武佢地就睇唔到
五毛特登鬥黃
遊行外國會報,眾志等人既貢獻更加唔洗講。但所謂黃店龍頭隨左食人血饅頭賺錢有事縮外做左咩貢獻?
你就真係好撚蠢,人打賺完咁多錢而家未有事已經縮都縮唔切唔講以為佢好似眾志咁大貢獻人地發到豬頭啦已經,你咪繼續幫襯養肥老細當自己付出左,所有被捕手足一定會感激你啦
嘩好撚野呀又扮盲啦,淨係唔駛逼你食藍店已經係好事啦,唔駛講有黃店捐錢仲擺埋位俾你做選民俾學生啲手作拎出黎賣,究竟你地睇野可以有幾窄
個時有錢賺冇風險咪擺,當宣傳咋人地
而家嚇到縮曬入老母西度啦,你班打手仲出黎吹噓
今日堆寶礦力同免費餐呢
羊毛出自羊身上
同中箭d 捐款去晒邊都唔知係一樣
反黃圈第一店啲人係唔知想點
我都會照當佢係黃店
加上佢最近食物質素好咗
原來一箱藍色寶礦力就可以當做左野,文宣都唔敢貼,難為個班衝出黎賣命既手足

人地當宣傳咋on鳩,佢係咁黃既咁唔計後果既就唔會帶頭鳩縮啦

提提各位
即係貼咗文宣唔派水你就覺得可接受呀
我都唔想理條戇尻,但佢講嘢真係唔做research時又語無倫次,唔貼文宣派水都可以係做騷
出錢出力都唔當係做野
貼文宣先叫有做野

你個腦係咪有事?入左中共攪內鬥程式?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞