領養返嚟嘅主人生咗BB

186 回覆
79 Like 2 Dislike
好得意

好似好耐無update

白色個隻好正
認同想領養既人就係乞衣 請大家唔好再嘗試再做領養呢D咁低賤既野

偷換概念
認同想領養既人就係乞衣 請大家唔好再嘗試再做領養呢D咁低賤既野

偷換概念

咁多位ching 我都喺領養咖喳

偷換概念

唔係話領養就係乞衣 而係見到貓b出世無耐就十幾條友爭住乞貓個樣肉鳩酸
班大種乞衣都唔知係咪一出世就俾人乞撚走左
要養貓大撚把方法
樓上有啲頭幾句扮好心提醒貓b出世應該點做點做 到最尾留個tg 求領養 真係笑撚死

偷換概念

唔係話領養就係乞衣 而係見到貓b出世無耐就十幾條友爭住乞貓個樣肉鳩酸

btw 我領養果陣都唔知隻貓大咗肚

偷換概念

岩,唔係點會問人乞貓
好人好姐冇錢買咩
好得意 我隻貓年頭都生左6隻
成班好似癲左咁走黎走去

個屋企變左貓貓遊樂園

睇住佢地跑 覺得佢地又可愛又on9
每次要捉佢地入籠先肯瞓教 唔入籠就搞事
好得意 我隻貓年頭都生左6隻
成班好似癲左咁走黎走去

個屋企變左貓貓遊樂園

睇住佢地跑 覺得佢地又可愛又on9
每次要捉佢地入籠先肯瞓教 唔入籠就搞事

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞