Surfshark 連返香港server 係咪等如冇用vpn?

91 回覆
5 Like 9 Dislike
想問下呢啲圈圈係有咩用
愈多白色愈多人用?

感謝巴打
我見NordVPN有個protocol 叫WireGuard (NordLynx)
Nord聲稱用佢會快d,同埋留少d data係佢地server,其實係咪真?
咁shadowsocks算唔算係vpn?
因為我用digital ocean起咗個outline vpn
其實vpn會唔會當咗你係海外上網
然後收貴你上網費
白痴jj
我都係用NORDVPN既HK SERVER
其他好慢呀又會有海外LOGIN ALERT
希望都安全
我冇揀咩UDP呢D野我直接揀“建議選項”

NordVPN, Surfshark speedtest

Wifi AC (NordVPN - JP)

Wifi AC (Surfshark - NZ)

broadband 1000M (NordVPN - NZ)

broadband 1000M (NordVPN - HK)

broadband 1000M (nordvpn HK + tunnelbear JP)
唔係 因為用緊唔同IP
有冇人知
有啲驚
唔會
data 冇分到海外或者local traffic
......咩年代....你當左打長途電話 本地電話?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞