Figure 討論(71+1)7.1 新時代的降臨

1001 回覆
4 Like 5 Dislike
之前唔記得動漫台定玩具台先有人出過po 拎隻雷姆黎玩

之前見其他朋友開箱,隻公仔好多瑕疵。
想問你哋會唔會寫信去補件?

之前買咗隻native有顆位,唔知咁樣可唔可以去補
睇下SAD成點 甩色 蹭色 花 都會寫信去補件
請問Native 寫信比邊個?中國GSC?台灣GSC?native?

Thanks
經邊道買 舖訂 定 Native官網自己訂
舖訂有單
代理版盒背有代理貼 上面有E-mail
thanks
native係易中
買Skytube只係一隻中過咁大把
多你一隻 skytube中過兩次 一隻仲售後緊成半年都未返
who
在無聊想問吓,其實嗰啲買返嚟又即刻轉手嘅人係咩心態?
有啲接近個定價,唔似係炒。
點解佢哋入完之後就放?係突然間唔鍾意,定要用錢買其他嘢?又或者想值崩前轉手?

搞到我唔係好明,佢哋一攞貨就轉手
點解買之前諗一諗自己係咪真係鍾意
sosad]受人推崇就買咗
有部分人過咗一排冷靜返就覺得冇咁鐘意想放返出去

你入得呢個post就要好好控制自己
呢到好多人慫恿你買
你睇下隔離post
咁又講得啱喎 唔通你唔買玩具儲五年錢就買到樓咩
首期都未夠
我估就沖動性消費多,睇到我有啲呆滯
點解買之前唔諗乜諗自己係咪鍾意
如果唔係大廠,買之前就問吓人睇吓之前啲QC
雖然話買咗後悔,好過唔買後悔
但咁樣咪盞嘥錢嘥時間攞嚟搞

佢哋真係好鬼奇怪
阿榮訂咗未
衝動
咁係你定力足夠啫
在無聊想問吓,其實嗰啲買返嚟又即刻轉手嘅人係咩心態?
有啲接近個定價,唔似係炒。
點解佢哋入完之後就放?係突然間唔鍾意,定要用錢買其他嘢?又或者想值崩前轉手?

搞到我唔係好明,佢哋一攞貨就轉手
點解買之前諗一諗自己係咪真係鍾意
sosad]受人推崇就買咗
有部分人過咗一排冷靜返就覺得冇咁鐘意想放返出去

你入得呢個post就要好好控制自己
呢到好多人慫恿你買
我估就沖動性消費多,睇到我有啲呆滯
點解買之前唔諗乜諗自己係咪鍾意
如果唔係大廠,買之前就問吓人睇吓之前啲QC
雖然話買咗後悔,好過唔買後悔
但咁樣咪盞嘥錢嘥時間攞嚟搞

佢哋真係好鬼奇怪
咁係你定力足夠啫
我淨係買自己鍾意嗰啲,同埋未試過轉賣
不過都係雜食,冇咩特別喜好,見到好鍾意就會買

自己身邊冇咩宅fd,所以就無聊問吓
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞