龍門冰室宣布退出黃色經濟圈

915 回覆
1315 Like 257 Dislike
繼續幫襯
你d藍絲以為自己最撚醒戇鳩鳩
好笑咩
由無餐廳 到有第一間大大聲支持手足 點知換來既日日比人踩 仲要唔只比藍既踩 係連同路人都踩
果陣又話點都唔割 個*點*字包唔包括埋難食 講真人地唔出聲支持手足都得嫁 點解要冒住比班狗同個垃超正苦追擊都要出聲支持你地先

過左年幾 都仲日日鬥黃 老套D講 你揸撚緊個信念 你理撚得人好味定唔好味 唔好味你咪去幫襯第二間 唔係唔好味既黃店就要受藍店既對待 相反 好味既藍店又可唔可以受黃店對待

我以後都會去黃店消費 我話鳩知佢好唔好味定點 總知佢係支持我既人就已經cover所有野
逼你老母咩 衣家係屌緊佢唔夠黃咩 知唔知迫既定義係咩呀on9仔 講緊佢野食難食 咪改善囉 講事實都接受唔到 你老母係到讚美心好食 成年訓撚著左呀?死五毛含撚啦你
我唔理個世界發生咩事,最緊要內鬥
鬥邊個做法正確!
唔岩我意見就係鬼,係人血慢頭
對付敵人就不了
冇人唔俾佢be,但唔好講到be water嘅原因係被抺黑啦
佢唔係人格分裂假膠黎架咩
明明由頭到尾都係同一條友

早幾個月連仔出post講過 果幾條假膠既登入IP由頭到尾都無變過 係到演場大龍鳳
死傻尻係到讚美心好食 笑撚死 露哂底啦你 五毛 block柒你先
對外宣告被國安法搞完,對內自己入咗骨先
又唔係執笠,咩叫賺完就走
陳刀仔係咪唔叫賭聖就唔識賭錢
快過我block你
而家d賤種五毛高章左
龍門都話難食 平時你係大陸食開地溝油食到腦都壞鳩埋
定唔知係天生弱智
幫兇係一眾食花生同討論既人。
屌...
白頭佬被批鬥到退選

龍門被批鬥到退圈
句歷歷在目
唔知點講
死on9仔五毛 讚美心好食就死返去你老母個西入面啦 明明自已露哂底都可以屌尻返人 笑撚死 之前果排龍門幾多人話難食自己上網慢慢睇啦 定係你未撚食過呀柒頭 弱智仔
黃圈係一種生活態度,唔係組織黎
唔會因為龍門講啲乜就唔見左
唔知你真膠假膠
今次係黃色經濟圈嘅一次考驗
藍屍一定會覺得我地同龍門割蓆
所以手足應承我
一定要更加大大力懲罰龍門
光復香港 時代革命
開心啦屌到走埋
最好屌散哂成個經濟圈
之後講返句 做錯唔屌得?
中計
班傻仔幫襯黃店當補償返比人拉比人打到冇左條命既手足,結果咪養到班偽黃店咁大

真係好撚好笑,法都未立已經嚇到急急腳縮唔切,真係仆街黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞