spotify 終於有動態歌詞

240 回覆
65 Like 17 Dislike
唔好用Spotify 喇,用kkbox喇(台灣的)
有無人同我一樣到依家都仲未有

利申:比咗幾年錢 subscribe Spotify Premium

Android 8.5.68.904

已經日日睇下有無更新同不斷 kill app

有啲失望
Samsung A50S+Android 8.5.68.904 有喎

仲未有 已經 check 過嗮啲 settings permissions 可能輪住黎
呢首本身冇.....
我都有 check 其他 我無一首有 應該要再等下
我都未有 同我family plan 一齊嘅人都有哂了
我ios 13.6 app 都最update 了,但都係得我冇
我都係身邊全世界都有 無 subscribe premium 都有 我好肯定我係香港區 App 係最 update Settings 無錯

最搞笑係佢 Twitter 有 Official Support 覆得都幾快 只係佢根本答唔到我點解無

佢比咗個 test account 我試 用 test account 有歌詞 用返自己 account 又無 跟住佢結論係叫我開過個新 account 重新 download 過嗮所有歌 我無採佢
我都係有係twitter 問佢,之後佢叫我log out 再log in,我試過都唔得
以前用千千靜聽有呢個功能, 但係好耐都冇用, 剩係係YOUTUBE聽歌
如果spotify有既話, 我會考慮課月費, 就係為左用一個有歌詞顯示既app
依家 KKBox Apple Music 甚至 Joox 都有

Spotify 等咗幾年明明應該開始有 但偏偏全世界有係得極少部分人無

我有諗過轉去 KKBox 但好多人話音質麻麻 同埋 Spotify 有得聽 Podcasts
起碼比我知道有人陪我一齊無 多謝你
鬼鼠我知 佢比咗個 test account 我試係有

我仲要自己真係開過個 account 都有

得自己原本比緊錢嘅 account 無…但係我只係用一張普通香港信用卡…

本身已經 download 咗過千首 premium quality 落電話 唔會從頭黎過 繼續憤怒地等
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞