希望大家唔好再用火魔

254 回覆
1950 Like 87 Dislike
藍衫最好 i love hk
人地失敗左 要坐幾年監嫁 你地憑咩話佢地 違法達義呀 而家叫人唔好用 咁手足係咩
一樣有可能照屈,廚師帶刀,地盤億帶槌,只要佢覺得你係示威者,佢又拉咗你,佢就會用你身上任何一樣嘢去入你

唔好覺得有常識同道理講,清醒一吓
摺櫈呢
識西咩你, 連登軍師話要畫面靚呀, 其他野理西得你啦
咁我寧願你買幾排可樂
香港咖啡節
大家準備好七一shopping未
開始九唔搭八,重講違法達義,我達義俾邊個睇?你以為係「占中」呀?我直接少少講,去到今時今日,係香港,冇人可以再諗點樣平平安安,攬炒係各個層面,經濟上生活上人生上。

一千支火魔,今日先燒到一隻黑警或藍屍,冇問題
咁就推動到夠一萬支,慢慢就會日日燒屍燒狗燒官

香港係必然必需發生依種事,唔會重有人幻想平平安安,就有民主或自治或獨立?依個決定權一直係中共度,佢越係強硬,你就要越強硬,縮?縮完當冇件事,咪好似你咁下場。

你理解到就理解啦

我想問點解到你女友同果兩個男仔一齊旅行、你先知自己俾人NTR,有冇諗過自己係後知後覺,係睇唔清局面?

殭屍AC
火魔係用黎爭取時間
唔係主要攻擊武器
拎黎燒鳩搞街站啲藍屍啦
又係你地話要攬炒 而家立埋國安攬炒又唔開心 又話要反國安 想點先
pushhhh
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞