邊度買GHD直髮夾?

92 回覆
0 Like 2 Dislike
想買platinum+, 但selfridges冇貨
IG代購個d有保養既好似係要寄返英國(?)
諗緊好冇用2千幾喺lane crawford買
zalora
嗰陣第一張order好似8折
送到屋企幾好

不過唔買dyson?
女朋友知道無線就想換
上次係Selfridge有sale 好似8折 超抵
同絲打有同樣既考慮,因為以前笨左2千幾買個amika後就唔想買咁貴

想買個千零蚊既ghd算,但想夾運費
Dyson太貴
保養係咪要寄返英國
Selfridges冇哂plantinum
絲打諗住喺邊度買?
selfridge, 本來想買個平d既ghd就算同買d skincare
但上面巴打post amazon條link又好吸引,今晚研究下先
見到有間ig shop beautiganic有賣,有三年保養,不過唔知信唔信得過,我都想買
絲打驚唔驚保養問題
驚一陣個夾有咩問題整唔到,俾多1000蚊香港買起碼有兩年保養,但又覺得好貴咁
我都見過,不過d post好似得個幾個likes
zalora 都係LANE CRAWFORD賣
應該係類似HKTVMALL形式
有保養 FIRST ORDER有22% OFF
好過正價去TIMES買
LM
美麗華唔係有counter咩
我之前都係concern 保護問題所以買左amika
但amika個保養有登記都要跟單 有保同無保都無分別
而且我好好彩用左3年都無壞

ghd都大牌子,qc做得好唔會咁好彩壞掛?
就算用幾年之後壞都會買新唔會拎去整
咁你打算係邊買
Ghd 好小壞
你買完上官網登記都有番保養
我係英國買
前日係Zalora買左碌送比女朋友折左都要兩千
見到上面amazon條link有d dum心口
amika大支 之前官網做特價買過$1600左右
差少少姐
Platinum+ Zalora折完2千
Amazon 1500連運費有找
不過Amazon In stock on July 17, 2020
要Order 運埋過黎都月尾
有保養 我就唔會慳幾舊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞