馬機 G1 Winning Sire

83 回覆
11 Like 2 Dislike
有幾難,上圖隻隻都識,最底係草上飛
SHP

決定前聽一聽
https://youtu.be/y7yRDOLCy4Y
呢款好舊
以前成日係元朗千色地庫果間玩sire2
請問爆唔爆場同係咪煙場嚟?thanks.
以前玩有啲馬隻腳已經唔識郁
以前成日去玩呢隻,坐足全日
宜家得返好少,仲要間鋪成浸煙味
但有冇邊間環境好架,想瘋狂去玩
真係正,不過玩親都真係好舊式果D,加埋好大陣煙味
而家唔好話呢隻
連望Mon 果隻都收收地皮,又係d維修問題等等啦...
當年岩岩畢業有限金錢,差一隻杯玩到馬頭制霸(搞掂左最難贏既2423)

d阿叔成日講乜杯乜杯唔好搞,搵d死馬hold撚住d參賽位,唔知係咪得香港先有呢d濕鳩文化

同打拳皇唔比撻一樣咁撚on9

好記得果陣兩歲馬2423打吡
我大大聲叫2423唔好搞
玩開1蚊20分
btw 你呢隻好似唔係wininng sire
winning sire 係睇mon
呢隻好似係leading sire
以前係新之城玩開
有Mon果隻我仲有去玩下,但感覺都係唔夠最舊式果款咁好玩
以前真係一放假就去玩,完全唔會厭
metoo
都十年前了
而家間中玩番都係好爽
但真係冇乜地方有得玩了
你宜家係玩最舊款果隻?
我睇完呢個post都要搵日去玩返
有Mon果隻我最唔鍾意就係得好少特別賽,冇乜目標
唔係煙場 爆唔爆就唔係好知 都好似比較少人
冇mon

得堆膠馬仔係中間跑

依家啲場就算有機,啲馬仔可能爛左唔整,得返個座係度跑

新款可以買位置好難玩
有馬跑先可愛。果moon睇都係冇咁分

D呀叔賭中的錢 多過我隻馬跑贏果數
thanks , 剛剛去咗睇,無煙場。

但部機直頭無開比人玩
無開咁大單🤣 如果有人要玩會唔會開反😂😂
早幾日行過沙田娛樂城都仲有部winning sire 但中間個mon好似虧撚左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞