【JJ插沙】跪求成犬狗糧推介!!!

42 回覆
0 Like 0 Dislike
我都係新手 最近領養左隻6歲都柏文
一開始試overbaked既低敏糧
食左一排開始皮膚敏感
而家轉左同牌子既鴨味
皮膚無事 但係成日放臭屁
香港養邊牧 一定係高手

幫你推
有錢不如買ziwipeak
吾你老母
點解咁講
之前見wdj有推stella and chewys同ziwipeak仲買左比我隻狗,巴打試過好差?
ziwipeak上面講左兩隻狗食親都痾爛屎同嘔(斷斷續續試左十日)
s&c自己睇下啲成份啦 同一般乾糧一樣 勁多化學野 你對比下其他生肉糧成份就知分別
唔好盲信 自己睇成份同主子食後感
3歲poodle 食緊Ovenbaked 魚
去大便無咩問題

如果生肉記得刷多d牙
Stella & Chewys 果隻freeze dried真係唔錯 柯啲屎都好啲 自己試過食都幾香 不過真係貴少少

Frozen 果隻就抵,不過可能麻煩少少,要解凍
acana岩唔岩柴食
請問有冇幼犬糧推介我隻狗本身食oven baked但啲屎好臭 而家轉咗食fromm啲屎就好硬
拎左試食裝 我隻厭尖唐狗都係唔撚食 唉
食Acana 屎真係好靚
但知佢ingredients第二多成份係肉粉 meat meal.. 之後就轉咗另一隻brand
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞