[終於開季] F1 2020 奧地利站1 討論區

1001 回覆
10 Like 123 Dislike
暫時confirm呢8場
基本上呢8場差唔多叫做無論如何都一定搞
之後既賽事唔公佈住 因為暫時疫情反覆
特別美洲地區
亞洲呢面就好似得返中國想玩
所以傳緊F1搵緊歐洲額外既賽車場加入做今年既分站
另外傾緊係巴林同阿布站都玩一地兩賽
Small gas拉利今年會點對佢?
屌 個時仲講到話係共同同意不再續約咁
原來根本offer都冇
唔通要seb跪你俾offer咩
除咗接受冇約仲可以點
Sebastian, Leclerc is faster than you
Sebastian, Multi-map 1-2

Seb: mein gott muss das sein
痴撚線車隊
廢圖:我要攬炒!
越南站🇻🇳退飛呀屌佢!
使唔使開個苦主區?
改左名都認得你
垃圾F1 CS淨係識講we are still waiting for the available options to you.

屌佢錢就識收
今年基本上都坐定定睇benz 1-2咁滯
垃圾利就算啦 迫害廢圖迫得你咁開心
巴林話好似會用個條長賽道跑一場
想睇f2 f3可以點做
有無Now, 670 f2/f3 都有live
最後死死氣咁續返nowtv六星體育組合
太耐冇睇F1,一陣練習賽都睇下
裝唔到nowtv可以去nowe買fox+可以睇到670/671/672
不過你要開一個nowid先
lm
屌 咁今年新車發佈會
垃利CEO定老細講乜鳩我地會提供新約比廢圖續
希望廢圖繼續留低
講就話亞洲得返中國想玩
但越南站到依家都唔肯出嚟宣佈話「閉門我地唔搞喇」
所以越南站個status係Postponed
都係果句等多一兩個月 佢一定要宣佈取消
冇理由閉門冇觀眾都封路搞賽車
已落實賽事
1. 奧地利站
2. 施泰爾馬克站(奧地利站2)
3. 匈牙利站
4. 英國站
5. 70週年站(英國站2)
6. 西班牙站
7. 比利時站
8. 意大利站

未宣佈取消 仍然聲稱延期既賽事
1. 巴林站
2. 越南站
3. 上海站
4. 加拿大站
5. 俄羅斯站
6. 美國站
7. 墨西哥站
8. 巴西站
9. 阿布札比站
加拿大舉行機會大啲 美帝同墨西哥就 都要觀望下 巴西就好聞 每日都幾萬幾萬咁上
NBA都復賽既話
要搞美國站閉門應該都搞到
巴西其實車隊每年都唔想去架啦
去親都要請一大批保鏢
閉門賺少咁多
抵唔抵搞嫁
冇記錯收入係咁樣
F1每個賽車場之前都簽好哂約
每搞一次就比一次錢當地賽事承辦商
門票收入好似係F1收 但要同承辦商拆
依家好多站都唔收承辦費搞 但要F1同佢地續約
但係街道賽好多都取消 因為閉門冇觀眾入場
承辦商好難同當地政府要求封路賽車
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞