黃之鋒內部講話流出!

455 回覆
1470 Like 45 Dislike
世界毒瘤大國
聲線似後生仔聲,但語氣語調發音一聽就知照稿讀+支那人,完全唔似黃之鋒。
以大陸對 AI 投放嘅資源嚟講,
其實應該直頭用 AI 方式去模擬佢講嘢,
正常人讀稿都唔會咁均速,
慶幸香港人講廣東話同其他終國地方 + 中文語言本身夠複雜所以唔會咁容易就可以模擬到一模一樣。
不過難保有一日共匪真係做到,到時人鬼難分。
譚仔呀姐都講得有香港口音過佢

有塑膠刀手唔撚出 出段垃圾假錄音
笑死
假撚到
想聽下
但又唔想幫人哋個網加click rate
咁其實你想我地點?
呃返佢地?
R曬頭
乜狗野係入監啊,ON99

老母識分唔同地方嘅廣東話口音
佢聽左兩三秒就話肯定係支那人黎
點解大陸政府可以咁柒,係咪所有極權政府都柒到上心口

不過,好多大陸人拎呢段片一定如獲至寶
其實一聽勁似google AI 語音嗰種
好多字嘅尾音係唔啱 多過大家以為係「口音」
大陸搵把聲似嘅真係好易 周星馳咁嘅聲氣都有個溫超同佢一撚樣
起碼唔係笑完人on9就算
Show番俾人聽係錯既 真既聲唔係咁既聲
指出佢地老作錄音
廣州話
樓主篇報導唔係就講緊係假咩?
老實講蠢嘅人你點講佢都唔信架喇
比多少少錢搵個香港人扮啦
啲鄉音重撚到
聲帶一定有,但係唔會咁好用有成條冇斷續咁,仲要同一段字有一條唔啱嘅sample做比較

咁樣train個AI方便過呢到剪啲嗰度剪啲,因為有成條做reference
個「啦」字真係過癮 阿生 你邊處鄉下啊 耕田唔好學人錄音啦 插秧就唔好學人插贓
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞