[重點重溫]香港黑懲魔故意把台灣囚犯活活打死,事後獲港共政權放生

36 回覆
33 Like 1 Dislike
push
大家留意97後經常有人係懲教或警魔的監管下離奇身亡
屍體有不尋常傷勢

而法醫狗同死因庭係幫手護航

近日遭警魔故意壓頸殺害的南亞人
香港法醫狗已屈其心血管堵塞(都市中年人心血管輕微堵塞係好常見不一定致死)

呢種係台灣的中國問題專家明居正先生所講的中共殺人震懾法
港共通過允許香港紀律部隊殘殺,強姦群眾
令人民放棄反抗
懲教都係仆街嚟
香港已死
近期不再訪港
俠警徐步高死亡案
死因裁判官正正係現時瘋狂迫害政治犯的陳碧橋
陳碧橋主持下的死因庭竟然唔係研究死因, 而係指控徐步高犯法

從徐步高 生前追蹤的目標分析,董建華,牛屎發
徐步高應該係察覺到港共出賣香港人而開始追查官商鄉黑
結果遭到警隊內部保安部發現而滅口再潑屎水
香港新疆化
依單案我幻想到內情
係幻想咋吓
個犯唔係三件留記打死嘅
三件柳記衰做事求撚其其唔跟足步驟
個犯係狗房轉送過去老柳
而柳記班友收貨時
冇跟程序問個犯有冇受傷有冇畀人打過?
又冇叫個犯除衫睇下身上有冇傷口之類
而個犯亦冇出聲話畀狗咬過就咁入倉
咁就出事
因為個犯之前喺狗房畀幾隻狗瘋狂圍咬
如果跟程序做嘢問一問個犯
已經即 Call 白車入院驗傷

狗房。。。當然唔會自首啦
嗱,幻想咋唔好當真呀
無咩可能

你能講的係狗房打完再傷勢惡化
但正路呢個傷勢應該一早休克左
而個犯係懲魔簽左好耐先死
自己睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞