有無人做過激光清凹凸洞/紅班?邊個醫生好...:(

24 回覆
0 Like 0 Dislike
工作壓力好大又要成日捱夜,搞到成日生暗瘡
塊面有好多凹凸洞同紅班
之前食過A酸同荷爾蒙藥都係咁

依家想搵醫生做激光去疤去印,
但係睇左好多網都唔知做邊隻好...
因為我個種應該類似淺層凹凸洞同紅印,
其實係應該做pico, 定係CO2 laser,定係要兩隻都做?

同埋如果做laser 各位巴絲打有無醫生推介?
上網見啲人話平啲就去浸會,貴就去中環睇陳x里
有無巴絲睇過覺得點?或者有無其他醫生推介

感謝大家

(女,代post)
激光冇撚用 呃人
微針先有用
留名。 同你一樣情況
點解咁講
fraxel laser 可以去凹凸洞, 不過痛同埋樣衰一排.
Fraxel 同CO2 個啲laser 有咩分別?邊個好
要做好多次療程先會改善, 平啲, 但好難好返晒
微針之前做過
如果好深真係要好長時間

(利申做咗一年淺咗少少, 少少咁多)
因為試過囉
洗左3幾萬 根本冇咩好轉
轉做微針第一次即刻見到效果
不過做微針你要預爛面 成面都係傷
你個陣係做邊隻laser?
同埋做完微針要幾耐先回復返
CO2 LASER 主要唔係去凹凸洞, 我到係做開FACIAL同人吹水聽返來.
BA姐姐講馬明到係做FRAXEL去凹凸洞, 而我有FD到做過, 係真係平滑左D, 建議你搵醫生睇左先, 唔好去美容院, 有D美容院好衰, 佢冇FRAXEL部機就建議你做LASER, 明明普通LASER處理唔到凹凸洞, 呃錢到算做得多皮膚差埋或者會出現其他問題.
pico 3 second <<佢唔係出PICO個幾間廠做, 我就唔係好信佢係真PICO
唔記得啦
個陣去馬國明代言個間咩m唔知乜
微針回復期咪一個星期多啲 爆缸到甩皮到生番皮

凹凸洞做微針一定好過激光
微針係打傷你再令你自行回復
激光得熱能 你不如去囇太陽 光合作用
有無醫生推薦
你係睇邊個醫生
想知係邊度有得做
想知
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞