有冇清試過收到唔知邊間公司電話話收到你CV in Marketing Assistant?

44 回覆
11 Like 0 Dislike
我都收到 電話係31746310
一開始聽佢話約聽日interview都覺得有少少怪
Jobs description又講得好籠統
公司名係rdm company 但google又搵唔到有呢間野
之後睇番我根本都冇apply過呢間公司

好彩睇到呢個po 唔去in喇
我5分鐘前都收到同一個電話號碼call
我都收到
我啱啱都收到 之後好彩search一search 見到呢個post 即刻打去推咗
我推左
完全一樣
佢呢2日打左4次比我先聽
講完睇番先發現自己冇apply過
上網search又唔知呢間咩公司黎
仲叫我著formal d
聽日打番去推左佢先
佢係咪叫你tst北京道in
屌我啱啱收到,北京道一號12樓in
我岩岩都收到呢個電話
好彩無聽到
我都收到 今日1600in 依家諗緊去唔去好....
我覺得都係唔好啦
名都查唔到既公司...
啱啱收到電話 但睇application record搵唔到佢間公司,打去問番先知係agent 咩RDM上網完全搵唔到咩黎,放佢飛機算
我都收到電話又係RDM company
冇apply過 叫我去尖沙咀見工
講電話條友又鄉音又甩甩cut cut
不了不了
條女係咪讀到好似 「作‘s灣」咁
我:唔好意思想問翻係邊間公司?
條女:「鵝地嗨 作’s灣 㗎」
我:er.......?jork‘s wan?(R撚曬頭)
條女:鵝地嗨 J o b s o n e ,作’s灣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞