[I/A] 第七史詩 Epic 7 (136) 閃避meta將至

1001 回覆
1 Like 2 Dislike
新手又缺資源又缺材料升工房有咩用
好過其他
一定加爆拎石果個先
我係睇頭po個新手入門話升指揮總部可以拎打pvp點數
如果你兩個鍾收一次其實111已經得
歐勒畢斯之心333一定無死
歐勒畢斯之心同埋精靈之森
叫新手升工房真係
我記得我以前睇巴哈嗰陣時係教精靈之森同埋歐勒畢斯之心喎
指揮總部係可以拎pvp點數
實際上唔需要太多 你覺得個任務可以就得
升指揮總部係睇任務開唔開啟佢嘅啫
我條路係咁樣你可以跟我
(當然我認為我係跟巴哈以及大眾做法)

首先歐勒畢斯之心必滿

其次精靈之森必滿

指揮總部 可以選擇兩小時嘅兩個任務
即係學巴打所指嘅111
亦都可以睇住情況好似我咁樣 六個鐘頭兩個任務022
我重視嘅係pvp點數以及金錢, 以前我會點選金錢四小時以及金錢六小時 之所以咁長時間係因為我幾懶下 唔想兩個鐘頭左右又要入一入game

工房以及煉金廠可以先開啟咗必要服務先
工房首先係要提升咗出傳說裝備嘅機率
即係工房同埋鍊金廠要係030先

到最後你係可以 節省金錢為目的提昇工廠
工房係10%但係練金廠5%

下面附上我依家嘅狀態

竟然無爆減料
平時好懶打得三場做完咗個任務就算
所以個心態係如果有料咪整出嚟囉
而事實係整完一堆裝備出嚟我會冇錢
就結果來講平衡性非常之好我好滿意
工坊333 is a must(成隻game最重要既就係打鐵出裝,依家又加多個重鑄,唔升333對唔住自己)
我咁點
精森130
派遣任務係開到2體任
石錢233
鍊金都係233
我自己就賣錢+10%一隻
升裝一隻
一Reset就轉隻升裝,升完裝就換返賣錢

其實小丑有冇課金或者月卡
結果都會好唔同

我以前課過月卡同埋買過一次788

如果冇課 咁可能跟我會好啲
因為你都係僅限做日任務用曬體力就收工嗰款

如果你課金仲要多體力日日涮討伐嗰款呢就可以無視我啦
的確有更多資源整出更快更靚裝備

我重視嘅係平衡性
多錢就會刷神秘商店
日日做完每日任務 睇住淨餘時間來使用體力
以前課金嗰陣時會留待雙倍討伐材料嗰陣時成日刷
最鍾意係刷 平時嗰啲關卡
第一係可以攞 催化劑
第二係可以攞 怪物
第三係可以賺取金錢
第四係可以賺取友情點數
第五係可以賺取紅葉
第六依家呢就有買自動開寶箱
啲裝備係拎嚟食用來強化裝備
就結果來講平衡到飛起
唔缺怪物來升級 突咗嘅放倉庫
唔欠裝備來升級 最怕你冇錢畀佢升
催化劑我亦都唔怎麼擔心 最怕你唔搵特定關卡來刷
友情點數同紅葉向來會睇住情況嚟洗
不過基本唔會留多

錢啦如果我覺得多嗰陣時呢就會將佢刷神秘商店減少至到3,000,000左右

體力嘅話呢我通常係鍾意留到 剛剛開始活動的那個星期四 如果剩餘時間少咪用咗佢囉
通常淨三日我都會用咗佢
係都唔出靚裝

暗泰skin? 變長頭髮?
應該係
Rta應該加多幾個排位
2000分係優勝,2700都係優勝
冇打上去嘅意欲
for fun 傳說門檻高到cls
我2700分 佢2000分
差咁多,但獎勵一樣
公平咩
佢rta又唔似pvp有點數換野,打咁多做乜
主要想要個型啲嘅框
me too
不嬲長頭髮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞