Home square Koven Case 裝修黑店— 大家小心

38 回覆
23 Like 0 Dislike
呢間野,簽單前,約上門量尺同見設計師勁快手, 態度勁好。第一次見設計師,落左接近3萬蚊,應承一個星期後出圖,但等左成個月一張圖紙都收到,亦唔知工程進度。

之後嘗試在whatapps group入面溝通設計問題,設計師經常已讀不回,有次試過15日都唔覆人,仲要唔要一次,其實group入面仲有sales, 就算設計師忙緊,但佢都係無幫手覆,嘩,等兩三日都算啦,15日喎,唔出聲 ,仲要完全唔覺得有問題。

呢間公司落單前後態度完全唔同, 大家慎選,我都係苦主!
嬲得濟!打錯字!
係成個月,到而家一張圖紙都收唔到呀!!!!
大家唔趕住裝修,等得既就搵佢啦
但要記住每次對話都要隔半個月先覆你一次,
裝修到2046 年😤
間野係沙田home square 2/F , total裝左$90000幾!
唔想有其他受害者!
合約有冇寫明幾多日內要交貨?冇既話,完
我同佢地處理緊啲退款,但佢地唔肯,
暫時唔想開名住,佢地再唔肯我會!

一開始$1000訂金,佢地上過黎度尺同見過一次設計師,所以我都唔打算退!

但第二期訂金萬接近30000蚊比左,等左成個月無圖,whatapps group 又無人應機,拖左我成個月有多,根本無用過佢服務, 佢地都唔肯退。
合約都無寫唔可以退款喎
我搵信用卡公司搞緊爭議
開名啦 怕乜
咁send去俾傳媒
而家訂金接近3萬,未去到無曬9萬既
但佢態度好差,我話簽左單後,一直無會面,我無得到任何野,包括圖、實際傢私.......你公司根本都無損失,退款大家都唔欠大家! 佢話最尾最多搞上法庭都唔肯退!欺人太甚! 我只希望信用卡公司可以幫我退到....
幫你推 其實你應該盡快報海關
拎齊簽過既文件 whatsapp對話 其他証據
依家呢間野係有機會違反商品說明條例
收左錢但無提供服務
有時間 揾黃既區議員\立法會求助啦
就快選舉應該有人幫你
去佢間鋪嘈
在門口幫佢宣傳下
揾傳媒機構幫下手先
仲WhatsApp半個月好殺落舖啦
講劏 Centro貴到
日日企係佢門口幫佢趕客啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞