[台灣巨商] 集中討論區(4)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
轉一轉應該都100信
正常就抽曬d經先轉
隻祖唔記得添
但知唔知點建我隻兵明明250但唔換得孔明淨係石以去換太皇?
呢個我都唔知 唔夠信用?
我都唔知,岩岩用陰陽師佢唔比,但用長槍就比
孔明100e經1次咖
我知呀
咁我就唔知點解la
個個都孔明腰手,係無人放甲果啲
因為無咩人用 210 用密特拉 2e 1套
直接明男起身 一轉主就靠明男加燕1打食魂
升到項羽200就可以轉做台男 咁就夠坦又夠架補升打架喇 到時再慢慢升神獸
沒台柱起手好難升
其實係咪應該所有都200先轉2轉
又唔洗 我一向都唔會搞完美
同埋笫1隻2轉唔洗搞咁多野 有天王先慢慢200都得
我笫1隻天王D神獸都係190左右就轉左
你最重要係要起到手先 下下200先轉你好快就會放棄
但記得要轉明男既話係食魂到轉 唔好係地圖出面轉
因為轉完會變返1LV 就返唔到去打食魂
明男打食魂帶兵升好撚快
就算你買左神獸都係咁升會快好多
明白咁我150就2轉
有人講左治療師+雷電珠 解任衝100信, 出馬合天王
有budget 買隻210馬弓+獨角鬼弓 用黎打天, (大約6+1億)
再有budget 買埋220斧巨+祝斧, (強化版獨角鬼弓, 同埋將來斧巨可上王巨漢) (大約6+5億)
有呢三隻夠你渡過前期, 有多餘錢未買套衫著下囉個人靚仔d 隻game 襟玩d
100信之後再課多400億出馬, 同埋250陰陽師 (練馬必須)
上完天王先開始練兵陣,
呢幾隻兵有買貴冇買錯, 好洗好用
出召喚物頂啦, 死左再召過, 火巨係升lv 神器黎
岩岩重玩同個人收左啲鬼180介同太介,之後同條友吹左幾句,佢送左個龜套俾我
巴打溝女一定好叻
毒撚一個,純粹同佢傾左陣廢話,應該有錢人,佢話都係岩岩重玩就抽左萬幾點
咁巴打一定係食富婆高手啦
我暫時未有冰出到召喚物
打火人一封得差就收皮,都食打住食魂先仲有兩個兵位都未個要咩好
出召喚物頂啦, 死左再召過, 火巨係升lv 神器黎
我暫時未有出到召喚物
請問雷公3轉定唔定到神仙谷隻蜘蛛怪
想轉台男,如果定到蜘蛛就整埋隻雷公
蜘蛛未記錯定唔到
鬼怪無面就得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞