拾年舖面變文宣 x Adella Beaute

23 回覆
4 Like 0 Dislike

舖面變文宣嚟到第四間舖頭啦!今次嘅合作對象就喺位於旺角嘅美容鋪「Adella Beaute」,屬於美容、健康產品及個人護理嘅良心小店

「Adella Beaute」由運動一開始已經表態,默默為香港付出一分綿力。
過去一年發生種種令香港人感到憤恨及不公義嘅事,「Adella Beaute」良心小店想藉拾年「舖面變文宣」活動去提醒大家千萬唔好忘記一直辛辛苦苦爭取嘅民主自由用舖面變文宣嘅力量去發聲,同時亦希望各個黃店彷效,將香港人嘅聲音帶到每一個角落

「每個人付出少少就可以聚沙成塔」
~Unity is strength~
『香港係屬於我哋嘅家園,請大家唔好放棄香港,繼續守護住我地嘅屋企!』
我哋誠徵各路手足為舖變文宣創作,一齊令文宣遍地開花。
創作救港文藝復興,振興黃色經濟圈,建立香港真正嘅本土資產階級

設計圖

設計SIZE圖

實景圖

建議主題:勿忘抗爭
建議風格:
淺粉紅/淺色為主
可以有花嘅元素
以圖案為主

截稿日期:5/7/2020 23:59
有興趣請先於telegram聯絡@sapnin2019 或拾年 Sap Nin Facebook,然後跟據店舖及設計者風格作出配合,再設計舖面,以減少浪費設計及資源等問題。)
評審時間:6/7/2020
作品要求: 需附合舖面尺寸限制

*投稿以AI檔案為主,其他檔案亦可。
投稿人必須確保其作品為原創作品並持有其所有權限。
選中作品展覽於合作商舖「Adella Beaute」店舖門面的外牆上。
部分作品亦會展覽於店舖外或透過「拾年」telegram上作宣傳之用。
結果將會在於「拾年」telegram channel公佈。
----------------------------------------------------
光復香港 時代革命🇭🇰🇭🇰
Follow 拾年
Facebook:https://www.facebook.com/sapnin2019/
Instagram:https://instagram.com/sap_nin?igshid=12o7m9k9o4st5
拾年Telegram:https://t.me/sapnin
----------------------------------------------------
Adella Beaute
IG@adella.beaute
FB@Adella Beaute
舖面變文宣第4次啦
我哋要話比大家聽越係打壓越要反抗
唔可以就咁比人扼殺咗我哋表達言論自由嘅權利
創作救港,文藝復興
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞