共軍狠揮狼牙棒 印軍屍體不全 印度人憤怒:這是野蠻主義!

152 回覆
255 Like 2 Dislike
全部都係無賴
帶哂架生都唔夠人打, 垃圾
出得狼牙棒 都預咗打到面目全非 血肉模糊
可以想像到支那人揸呢碌野有幾咁柒
咁都忍就返屋企食咖哩啦
【中印衝突】身體最誠實?印度網售中國新智能手機 數分鐘沽清

中國印度爆發數十年來最血腥邊境衝突,至少20名印度軍人死亡。中印關係陷緊張,儘管印度民間出現抵制中國貨的口號,但實際情況卻不一樣,中國智能手機製造商「一加」旗下最新手機在印度以網站開賣後,僅耗時數分鐘就售罄。

用槍冇咁嬲
咁又點阿
開拖囉
佢地伏鳩人先就梗係怯,支那人最鍾意扮弱者博同情,一陣比人知原來自己出手先點得
但係印軍好多單死亡都係因為逃走嗰陣仆街死/跌落河凍死
印豬
呢一幕好撚嘔心
https://lihkg.com/thread/2068899/page/7
[內附懶人包]一鍵投訴紅官蘇文隆

幫手推,唔該哂大家
冇乜可能打,等一排會不了了之,即使有美國撐腰,印度都要考慮,喺南亞都有敵人,前後左右都被攻擊,除非美國保證出兵幫手,否則只有對峙,隔一排會和談。
cls國家
支那種最鍾意鑽呢種漏洞
#HKstandswithIndia #support#lm
[法律戰線救手足] 打甩暴動罪!
https://lih.kg/2070225
攞你命3000
都唔會打架啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞