一個在台足開嘅網店,想做個小小宣傳

708 回覆
310 Like 15 Dislike
會唔會考慮上架裕珍馨嘅奶油酥餅

佢嘅奶油酥餅仲好食過太陽餅
佢哋個包裝盒好鬼大....免唔到運。
但又唔想標太貴,會再諗諗點處理
多謝支持
之前有寄過美國,一箱4KG重大約50USD
不過現時唔做住了,好多手續搞仲要唔喺件件貨都出到。
如果你有朋友想要可以參考返個價,我哋就用台灣郵政寄
上次買嗰啲食晒,等新貨上架
喺呀,超多野搞,運費又唔透明。
多謝你意見,希望日後可以做到其他地區。
好提議呀,我哋都有諗過。

但主要原因喺做海外配送要親自去郵局填一大堆資料,搵其他公司搞派送又貴(可能量唔算太多)。

暫時都未做到其他地區住,日後有消息會公佈返,多謝你意見。
聽講順豐台灣寄香港 8月會加價, 樓主要準備下
每日都碌ig睇下有冇冷凍食品上架
你地自己鍾意食咩呀 想要店主私人推介
HaHa 多謝你留意呀,我哋會盡快上架。
武松殿肉鬆餅好正...
不過由於太多訂單,店家會排單出貨有,比較慢。
https://www.mangeihk.com/product/%e6%ad%a6%e6%9d%be%e6%ae%bf%e7%88%86%e7%82%b8%e8%82%89%e9%ac%86%e9%a4%85/
同埋小潘裸裝..次次執個陣都隔住個盒聞到香味
https://www.mangeihk.com/product/%e5%b0%8f%e6%bd%98%e9%b3%b3%e6%a2%a8%e9%85%a5-%e9%b3%b3%e5%87%b0%e9%85%a5%e8%a3%b8%e8%a3%9d/
好 陣間落單
多謝你提醒呀
一直整緊,我哋IG有PO精選Story提返大家,造成困擾真喺唔好意思
解決方面我哋整左好耐都是咁,可能要遲少少搵返IT勁嘅人去問問。
多謝支持
HAHA 唔緊要架~
你付款個吓已經收到
Omg居然仲有小潘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞