[有圖]求救!屋企走失倉鼠

115 回覆
11 Like 1 Dislike
我都試過失蹤幾日, 之後我玩玩下ps4 feel到有野咬我,原來佢咬我隻腳

屌你我唔左幾日你都唔搵下係度打機!?

抵咬
其實倉鼠係咪好鍾意逃獄?
近排好似見過唔止一個post

唔通係天性

養熟左佢你打開個籠佢都唔會走

more more
之前反大陸幾日
反到香港都走失左 等左2日 無啦啦行行下踩到佢

請參考圖片指引
轉圖至倉鼠快樂養

快來找我
講到好似專登走路匿埋咁

快啲搵番佢哋啦
我啱啱揾返我嗰隻鼠了
樓主你試下開下啲櫃桶
我之前嗰隻同而家呢隻都鍾意匿喺櫃桶入面
我個隻懶到仆街 個籠度門無關成日都唔走 又肥又懶又細膽
有個fd個隻成日逃走,有時唔理佢,佢會自己番出黎
有時就要放粒提子係地下。。。。個fd話隻野好中意食提子

最麻煩係屋企好多曱甴
擺定啲糧同水係地下,就算唔返個籠起碼都唔好餓/渴死
我之前養個隻成日自己識開鐵閘走入條水道出去玩 但永遠夜晚都識自己返嚟
幫推
我隻有時都會爬高逃走,出黎偷食生果,咬到一忽忽,食完就番籠附近等人放佢入籠,
熟晒路咁
我都試過,個籠d「la」太疏,d bb跌咗出籠

btw bb好易死
我之前養個隻成日自己識開鐵閘走入條水道出去玩 但永遠夜晚都識自己返嚟

心裡完全無牽掛 吃粒種子煩盡棄
試過失蹤三日 佢自己走返入籠
睇到個post諗起以前養過隻好痴我
打開籠會出黎 但唔會行到離我好遠
不過都死左差唔多8年
試過養到肥嘟嘟既走甩左成個星期
成屋都搵唔到
就估佢親我地出門口果時偷走出屋
最後問隔離屋一問就見佢係人地道鐵閘到
不過瘦到得番骨
成屋都搵唔到
不過瘦到得番骨

陰公豬
唔見咗成個星期都搵得番真係好好彩
成屋都搵唔到
不過瘦到得番骨

倉鼠係直腸動物,所以要keep住食野同便便。所以通常都唔可以餓親,你隻鼠鼠成個星期都無事己經好好彩

心裡完全無牽掛 吃粒種子煩盡棄

和我高飛 放心歡笑 樂就是美
試下放其他鼠bb出黎睇下佢地會走去邊? 佢地可能鍾意去埋啲差唔多嘅地方 (記得望實你放出黎嘅鼠bb!) 希望你可以快啲搵返佢地喇

哈姆太朗
我之前果隻夜晚逃走左,隔兩日係隔離屋搵翻,人地仲照顧得幾好
之前果啲都會係屋企跑來跑去,不過會自己識翻寵食野飲水訓覺
我之前果隻夜晚逃走左,隔兩日係隔離屋搵翻,人地仲照顧得幾好
之前果啲都會係屋企跑來跑去,不過會自己識翻食野飲水訓覺
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞