《Road to Kingdom》討論區 - 最終戰 18/6

227 回覆
5 Like 3 Dislike
我都係咁諗 初初估佢實預兩隊rtk去湊人數
其實我覺得就算邊隊去到都係尾段班機會大
如果真係請到D所謂既比較出名既團
志在有得表演 賺曝光率 吸下新FANS咁
但我仍然好開心 透過rtk
有更多人認識同欣賞pentagon

雖然去唔到kingdom
但Hui同其他成員終於可以休息下
見到佢哋整親 Hui嘅黑眼圈
真係好心痛
雖然最後得一條隊去到Kingdom 但其實每團都圈咗好多新飯 例如PENTAGON 春雪個舞台圈左我 所以我諗每團都有得着嘅
新飯表示心痛
我估都係skz ateez monsta x呢啲海外飯多嘅團
真正嘅大團應該唔洗去
恭喜THE BOYZ
同埋比Queendom相對可惜既係
感覺上咁多隊冇咩互動咁
亦冇Queendom之前果D咁多團一齊去煮野食玩遊戲傾計果D

加上只得一次合作舞台 但果次合作舞台好似得ONF同PTG熟絡左
另外幾組感覺上就係Business關係 做完就好似冇咩再Contact咁

希望Kingdom可以有返多D呢類唔同隊之間既互動
有人發現 之前講到佢成日自言自語
可能唔想佢咁大壓力同handle唔到先咁
咁我覺得要做馬都係做兩隊入去,今日呢個結果應該係無懸念

我諗TBZ壓力好大,由RTK人氣第一上到Kingdom同其他大團比變車尾燈,如果有同伴一齊上去應該可以互相支持
ONF
Hi我都係 啱啱都想覆但係掛住睇
今日佢地唱괜찮아요好驚喜
5個都唱得幾好 抒澔仲要rap埋 全能
邊度

最終排名分數

‪#우리의우주_펜타곤_사랑해‬
其實verivery最終舞台我都得都幾好睇都幾有佢地style呀佢地個分會唔會太慘烈
verivery gogobebe 同 photo個舞臺都幾好睇
Q係話佢拍電視劇?
要背台詞所以自言自語?
成首歌得一句 check your king LOL
係呀!!特別係photo我翻睇咗好多次
表情同動作都好到位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞