[炒車死全家]屯公做乜撚野呀又 (4)

1001 回覆
16 Like 1 Dislike
有無巴打知點解封鳩左青雲路?

我而家先出到屯公 足足遲左成個鐘 仲要企車

上一頁有料,炒的士

朝頭早先黎炒正仆街

西貢咁遠唔係好高人工都唔做啦

想學新野
結果好黑頂唔到
平時1小時半已經返到(預埋塞車)
今日要兩個鐘都似

同埋唔近西鐵站
搭地鐵仲衰

咩行業
我覺得工作地點係福利待遇以外最重要既因素
日日返工來回三粒鐘,人生真係只有返工同逼車

遊艇

咁冷門
出面會唔會好難搵到工

黃金海岸有冇得諗

就係想儲1年經驗轉去黃金海岸做
但間唔中整一兩劑大塞
個range 係 1小時15分鐘 至 2小時15分鐘 搭車時間
D時間真係好西難遇
每日要過3關
個上司已經屌左好多次

我之前讀科大嗰陣咪又係一樣
隨時仲衰過入西貢
食完屯公 老龍仲有個鬥垃圾嘅91M / 小巴 要坐
返左工咁耐都未試過成8 點仲係屯門

同埋唔近西鐵站
搭地鐵仲衰

咩行業
我覺得工作地點係福利待遇以外最重要既因素
日日返工來回三粒鐘,人生真係只有返工同逼車

遊艇

咁冷門
出面會唔會好難搵到工

黃金海岸有冇得諗

就係想儲1年經驗轉去黃金海岸做
但間唔中整一兩劑大塞
個range 係 1小時15分鐘 至 2小時15分鐘 搭車時間
D時間真係好西難遇
每日要過3關
個上司已經屌左好多次

我之前讀科大嗰陣咪又係一樣
隨時仲衰過入西貢
食完屯公 老龍仲有個鬥垃圾嘅91M / 小巴 要坐

完全一樣
已經望透左預早返工都係作用不大
黑起上黎真係等小巴 屯公大撞 西貢單程撞埋已經無可能準時返工
今日返到去已經有晒心理準備狂屌
寧願自己辭職好過
觀塘真係一食完早餐就落雨

波已射
完全唔知做乜撚 早左出門口都要塞 又要企巴士

波已射

今日屯門返工經青山村都要+30分鐘

波已射

我九龍灣
就咁返去俾人屌都似

波已射

我九龍灣
就咁返去俾人屌都似

幾車人陪你
放鬆面對

波已射

我九龍灣
就咁返去俾人屌都似

幾車人陪你
放鬆面對

射左波啦 無啦啦企車企多個鐘真係頂唔撚順

波已射

我九龍灣
就咁返去俾人屌都似

幾車人陪你
放鬆面對

可能我遲一班仲好過早一班
話唔定架閪的士果時已經清走左

波已射

我九龍灣
就咁返去俾人屌都似

幾車人陪你
放鬆面對

我都係
搭遲一班就唔經果個位

波已射

我九龍灣
就咁返去俾人屌都似

幾車人陪你
放鬆面對

我都係
搭遲一班就唔經果個位

唔知個的士佬殘廢左未呢
擺好部車見到多左咁多回覆都知出事
利申:大欖一腳
屯公三聖起龍

我九龍灣
就咁返去俾人屌都似

幾車人陪你
放鬆面對

我都係
搭遲一班就唔經果個位

唔知個的士佬殘廢左未呢

車頭底都燒燶左

波已射

smart choice
我而家你個名緊我屌
大佬我返灣仔姐 第時仲話搬出將軍澳我真係死左佢算
琴晚安定附近係咪落雨?
件工衣吊咗出去成晚都未乾
每次繁忙時間有撞車既時候 我都成日形住係地鐵搞出黎

波已射

我而家你個名緊我屌

我以前就係灣仔返工 所以我個名係咁黎
放左幾日假 一出門口見到呢個post係咁頭都知奶野

波已射

我而家你個名緊我屌

轉工
都係返灣仔,個客又話唔知幾時搬去將軍澳

我九龍灣
就咁返去俾人屌都似

幾車人陪你
放鬆面對

我都係
搭遲一班就唔經果個位

唔知個的士佬殘廢左未呢

車頭底都燒燶左

連人帶車掟佢落屯門河啦
你老母成十點都塞
你老母成十點都塞

落車呀嘛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞