香港有咩white leather sneakers推介

29 回覆
1 Like 2 Dislike
多數舖頭唔係nike就係adidas, 想揾對無logo唔sporty嘅都有啲難度,Stan smith就直頭係制服鞋
上網買有好多選擇,不過以往網上買鞋經驗來講,個個型號啲sizing都唔同,成日買完都唔岩著
請教下大家,有冇去開嘅舖頭買簡潔白波鞋?
Common project 不過唔知香港仲有無地方賣
記得lane crawford以前有
COS 同 Common project
一講白波鞋大家都會諗起Common project
givenchy 同mcqueen lor
Mcqueen有logo喎
淨係識common project
有無師兄介紹下其他brand
Mmm
Ecco有時好似都有plain white款,有無ching都有買,or太老野cheap雞
COS正喎,有得去門市試,thanks
german trainer
唔好買COMMON PROJECT 根本overpriced
https://www.youtube.com/watch?v=FnZSyDaTwZs
我都有subscribe, 評好多鞋都話係over price, 但評值嘅反而仲貴過Common project入門未想去到咁貴住
可以試下 KOIO
Thanks, but好似無門市?想試岩先買
你預幾錢, 俾個BUDGET黎, 我可以推介幾款俾你
Thank you ar
Ard 1.5k? 想低調啲嘅
Zespa, Oliver Cabell, Acne Studios, Golden Goose
1000下 : New Republic 既Kurt (唔駛諗)
1500下: The Greats 既Royale (1500$左右無一對好過佢) , 或者 Cos (都OK啦...)
2000左右 : KOIO (唔駛諗) , 或者有30-40% off discount既Common projects (原價買太戇鳩, 而家都去到3千尾)
唔駛諗意思即係果個價錢最好係呢對架啦, 唔駛諗其他
超詳細thanks! 我都有睇過New Republic同KOIO, 不過唔多覺有門市可試
無得試, 你隻腳SIZE 好幾怪? 你大少少可以加鞋墊
同一個碼,唔同牌子都會時大時細咁我上網參考下啲sizing先,thank you so much
有間黃店專買皮鞋既
賣緊oliver cabell
我上rebbit睇 評價都唔錯
同埋可以留意下end clothing 既sale
Etq/zespa 做sale都係9xx-頭到
之前買左對Axel arigato 連運費都係9xx
最緊要唔係made in China
不過依d鞋真係唔好預佢舒服
依家個對同cp 個底都係好硬
有冇巴打識差唔多同款都舒服d既鞋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞