[拜仁][紐亞:點頂呀?你頂1球我頂3球呀?]皇家馬德里 對 拜仁慕尼黑

979 回覆
5 Like 5 Dislike
洛賓仲有力出招 我只服洛賓一人

維度果球係唔應該黃 但佢個踢法太狼同博命 所以球證一定有印象影響左
點會換哥斯達唔換高文出來?

咁哥斯達係好過高文
同埋高文踢唔到左面

唉烈貝利
點睇維度2回合都做罪人?
年年都總係要輸啲俾人一野推過幾個既波

呢個真 最傷 呢d波

連續歐聯四年比人用防反屈

上場射失12m 但今場係被人黑

唉 輸黑哨可以點

收嗲啦

呢條波牛應該收晒錢
入果球頭槌係唔小心頂入左
維度果球係唔應該黃 但佢個踢法太狼同博命 所以球證一定有印象影響左

How about Casemiro ?
其實今年真係夠踢皇馬 兩場都輸紅牌點玩 話就話今場得兩球中龍 但實際攻勢唔少
呢隊拜雖然係輸
但尾段既鬥心已經收貨
利雲果球吹左好關鍵
呢隊拜雖然係輸
但尾段既鬥心已經收貨

利雲果球吹左好關鍵

Yes 單刀黎

佢個印象擺出黎無維度咁爛仔feel 球證咪無特別嚴
利申我係覺得維度比人黑走

佢個印象擺出黎無維度咁爛仔feel 球證咪無特別嚴
利申我係覺得維度比人黑走

有紋身當爛仔
沙比咪仲爛
拜仁收貨啦 加時輸一球offside之後洩氣
下年賣走vidal再黎過
between 其實踢得好好,係真係輸運同球證,肥安最尾想守真係等同自殺
我地下年再黎過

呢兩球都算 紅vidal同留casemiro先係今場關鍵

又唔講維度紅之前又踩鳩人又撞鳩人?
一早應該紅啦

第一球越位入波先係關鍵 冇失慢慢拖到加時

又唔講維度紅之前又踩鳩人又撞鳩人?
一早應該紅啦

紅你老母,成撚日一早紅一早紅,根本就係轉移視線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞