IZONE MV預告爆發爭議 總攻中的外國粉絲們

13 回覆
0 Like 1 Dislike
因為IZONE預告問題,總攻中的外國粉絲們

致Off The Record和Swing娛樂。
綜合多種意見,經過深思熟慮後,以跟“幻想童話”預告相關的理由給予聯絡。
預告中IZONE隊長權恩妃頭上佩戴了類似BINDI寶石的飾品,BINDI寶石是印度教的神聖寶石,即使只是佩戴也是無禮的行為
這是個嚴重的問題,我們海外WIZ*ONE希望IZONE工作人員能承認這一問題並儘快給予反饋。希望IZONE的造型師和規劃團隊以後也不要再出現此類問題,WIZ*ONE中包含著多種種族和文化,希望能給予尊重。
謝謝。
好能小事姐🚬
印狗麻撚煩
印狗真係垃圾黎
扮下綱手都唔得?
HAHA..
類似啫
告埋家燕姐啦
樓上成班傻鳩
我寧願佢地快D執好
好過好似TWICE咁抄完比發現
twice 抄嘢件事點 係咪俾jyp 叫momo 走音想蓋過佢
個原作者出左律師信比JYP
姐係粒石淨係俾印度公主之類果D戴?
下,呢啲事咁普遍,偏偏呢個時候先嚟投訴,明顯係once9扮wizone做架啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞