蕭若元出事? Youtube片Delete中!

464 回覆
351 Like 4 Dislike
真係估唔到GPHK都有關
會唔會還番view數俾人先
呢期youtube 真係愈黎愈鬼
燒山被消失
屌你老母推比國際知啦,美國企業都政治打壓人
我屌你老母 我仲要睇哲學五厘米呀
補充返少少
個人覺得呢單嘢好奇怪
上次大j又係俾人del晒youtube channel啲片
有啲人估可能係蕭生自己間公司內部有鬼
但係我覺得google/youtube更加可疑,先唔講google奶共
大j條channel應該得佢自己一個人經營,除咗佢自己同google之外應該無人控制到佢個youtube account
咁得3個可能性
1.蕭生公司有鬼(個人覺得可能性唔係最大,大j得自己一個人都試過奶嘢)
2.Google有鬼
3.某國國家級攻擊強勁到可以hack到google嘅安全系統

唔係想鼓勵大家捉鬼,而係希望大家搵下有冇可以代替youtube嘅影片網站,因為google真係好奶共/鬼
youtube問題 btw燒山依家無錢咩
燈~神~劍
我要睇返d 舊片
蕭遙遊 黃子華
又係你隻五毛,已blocked
幾時DELETE埋垃圾藍屍啲片
明顯係2,已經日日針對性黃標某 d channel ,過左頭幾日最多人睇就綠標返條片
所以奇怪今日無新片,舊片又冇
YT啲支陸仔員工做嘅,都唔係第一次
晏晝特然睇唔到都估
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞