【I/A】Last Origin(3) - ラストオリジン IOS版即將來臨

1001 回覆
0 Like 1 Dislike
好似1x% 10有2已經賺左
玩另一隻遊戲公會內有人裝momo模擬器,
隻野內置teamviewer爆哂佢信用卡資料
Pin this
探索總合最高 5-4 5-5 5-6 4-3咁配
暫時應咁樣配係攞得最多資源同最平均
入手嘅資源應該會係 營養多過齒輪多過電力不過相差唔大
如果缺某樣資源可以4-3換想要嘅資源關
齒輪
3-4>2-4
營養
4-7>3-3
電力
5-2>3-5>4-1
On撚鳩 連續卡左兩次4%
原來又係你件支那賤種
唔怪得之咁熟口面啦
你件賤畜咁得閒上返水啦? 之前拋極西瓜都搵唔到你件賤畜

你件激死老豆搵山拜既支那仔
驚撚到要DEL埋TITLE既字眼
你平時D支那遊戲滿足唔到你啦咩? 做咩走過黎玩韓國驚?
玩都算啦 人地TITLE特登標示住非支那驚
你都要自我審查 DEL走左佢

所以話 你件支那賤畜真係改不了吃屎
[I/A]碧藍航線/支那航線 アズールレーン(91)
https://lihkg.com/thread/1960496/page/1

詳情就係哂到 呢件支那賤畜樓豬潛陣水再蒲頭又柒多轉

原來大陸仔柒撚完一排 走去玩架仔驚
而家又走黎玩韓仔驚

係上面咁威威屌人地精神勝利法
以為自己只要一路睇住大陸賤畜攻略 一路用住支那制模擬器玩韓仔驚
就可以贖罪

都係個句啦 骨子裡 都係一隻支那賤畜
岩啦 屌柒佢啦 呢件正宗支那賤畜黎
個件支那賤畜精神勝利法緊
估唔到玩隻手機驚 都可以撞返你呢隻畜牲
我地真係好有緣份
支那人忌人話非支那製
所以話 呢D賤畜一見到 支那 呢兩隻字就即刻有反應
直情係即刻衝出黎 露哂底
支那航線同支那方舟已經滿足唔到佢

定係佢平時比人笑得多笑到唔敢再玩
X X 白貓
X X 海星
X 老師 消防

白貓 5L +閃
老師 4L 90LV
海星 3.75L 73LV
消防 4L 73LV

成功AUTO 5-8 不過我隻消防同海星仲係7X
白貓應該可以求其換隻高練度少少既盾 , 轉頭等後勤隊返黎換5L -費拉鏈再試
老師單純因為海星唔夠LV 先用埋 好運少少唔落都無問題
忍應該升攻爆定全攻?
營養5-5唔會好過3-3?
5-5應該係暫時最高效率
我而家啲探素SKIP哂拎電果啲,遲啲要用電先參考你果份
支那仔 咁早就起身打機睇POST呀?
上面咁多個我既REPLY 你唔會係扮睇唔到呀嘛?
咁auto法好高消耗喎巴打
講兩句回應下先啦
點解唔用支那制模擬器就係精神勝利法呀?
我先撇除抵除支那呢一回事
而家支那模擬器經常都有資料盜用問題出現啵
定係因為你係支那賤畜既關係 覺得資料唔值錢呀?
成日都曝露自己係支那仔既身份 檢點D啦 呢到香港呀
入到黎狙擊花生
竟然識得PIN 姐係睇到REPLY啦
連咁簡單既回應都做唔到 係咪男人黎
定係你覺得自己做得冇錯只係比人追擊
唔作出任何回應呀?

你既賤畜老豆上幾個月先訓落棺材
今日見到你隻支那種咁既操作 你又要幫佢搵山拜啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞