有冇人唔明nba啲爆籃入樽有咩咁勁

27 回覆
14 Like 10 Dislike
根本nba絕大部分球員都可以輕鬆入樽
有球員入到樽點解會全場一齊拍晒手又哇哇聲
個個都做到嘅嘢點解都咁多人吹奏
你話啲非職業球員喺街場入到樽幾勁我認同
你話入樽賽做花式做得幾型我都認同
但普通比賽就咁普通入樽有咩咁型
物以罕為貴
如果nba個個都識入樽 咁識入樽到底勁喺邊
同美斯扭過龍門帶波入網差唔多
樓主收咗韓國瑜錢 係咁開post洗走反韓po
如果西甲個個都可以咁樣扭龍門嘅話咁佢的確唔勁
而家講緊幾多人做到 唔係一個人做到幾多次
氣氛姐,暴力式得分
同c朗啲tap in一樣 個個都tap得入根本唔勁
https://youtu.be/zW27xZuxcYM

唔係個個都識tap in
咁總會有人炒樽嘅
力量彈跳既表演 有人防守的話顏樽更常彩
根本nba絕大部分球員都可以輕鬆入樽
有球員入到樽點解會全場一齊拍晒手又哇哇聲
你話啲非職業球員喺街場入到樽幾勁我認同
你話入樽賽做花式做得幾型我都認同
但普通比賽就咁普通入樽有咩咁型
物以罕為貴
如果nba個個都識入樽 咁識入樽到底勁喺邊

根本足球頂級聯賽絕大部分球員都可以輕鬆入波
有球員入到波點解會全場一齊拍晒手又哇哇聲
你話啲非職業球員喺街場入到波幾勁我認同
你話明星賽做花式做得幾型我都認同
但普通比賽就咁普通入波有咩咁型
物以罕為貴
如果頂級聯賽個個都識入波 咁識入波到底勁喺邊

下一位巴打接龍下個運動
因為拍手個d都做唔到
On9 放煙花咪又係每一下都有人嘩
冇錯 物以罕為貴 所以你先會特登去睇煙花/nba
睇賽車梗係要嗌啦 嗌啦

入樽=美斯射12碼+個龍訓左唔郁
爆唔到樽係個球員弱智
班猩猩個個都米九兩米 爆唔到先奇
普通人比你米九兩米都爆到 佢地仲要打開波
我覺得係提升士氣
same here
咩兩步半定3步半都count唔到既
仲有點解唔全部射3分
仲有呢樣運動唔係身高玩哂嫁喇咩
我諗你有啲誤會

型撚到
講緊取得入波嘅方式 你拎入波呢件事嚟比做咩
更何況你所講嘅輕鬆入波 每場咪頂盡四五球
啲入樽一場都多過四五球啦
膠post 咁撚認真做乜
你要認真同你認真
足球遠射,窩利或者倒掛職業球員練波果時都容易做到, 點解比賽入呢d會激動咁多 因為比賽做到係另一回事黎
如果你同我講比賽時入樽好容易
係你唔識籃球 講經
事實普通入樽其實無人會覺得好勁

入樽都有分高級版同普通版

而你見到入樽後嘩嘩聲嘅

係高級版
因為好有霸氣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞