[2020霸權] 輝夜姬想讓人告白 真心支持討論區 (8)

1001 回覆
18 Like 3 Dislike
btw會長咁擋一擋改變左未來
個作者係咪想將除左輝夜姬之外既囡,都配俾石上做後宮
老實講呢集剩係睇字同聽聲已經出全力...
簡直唔忍心望住...
所以都睇唔到好崩
石上
咁我都唔覺得好大影響嘅 因為最主要嘅嗰啲部分都係好畀心機畫

呢個?
完全冇學姐既感覺
我覺得幾好
好多演員轉聲優架唔好咁講野法
小原好美都係

雖然我都覺得佢表現實在....有d差
忍住冇追漫畫同比人劇透睇完今集覺得好正
幾時交稅
果張刷到爛爛地 重有少少「對不起 我錯了」痕跡嘅作文紙
對比會長用maker 搞到過底 枱上嘅痕跡

成個學生會都好有愛
ending card 係佢三個寫秘密書
建議你睇番原作
秀知院VIP係一班權力背景好大,一隻手指就玩得死人嘅組織嚟
覺得佢刷膠刷嗰下好有壓迫感....仲估會唔會刷爆張紙
好耐冇動畫真係比到種壓力...
上季圭第一次出場既時候(第8集)有介紹過下有咩人同有幾癲
第一張
[動畫][免劇透] 輝夜姬想讓人告白 真心支持討論區 (9)
https://lih.kg/2072750
頂 你講得好應啊
husky巴不如喺新post再po多次gif好正
posted
大快人心
赤坂訪談
就是這樣喔。剖析『輝夜姬』整體的結構,
原本就是將人類被討厭的那一面或是缺點,失敗的經歷啊,不擅長的領域等等,
諸如此類的事情作為題材,然後用其本身來鋪排出的一部喜劇。
換句話來說,這樣變相去肯定這些「人們眼中負面要素」的舉止,
也蘊含著某種『救贖』在其中。不管是怎麼樣的人,他一定存在比較古怪的一面,
世界上根本不存在那種完全不懷抱黑暗層面的人,
「所以你一定沒有問題的」,我想要在書頁中送出的就是這樣的訊息。
「你並不奇怪。」
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞