【I/A】七大罪 七つの大罪 ~光と闇の交戦(28) 1001唔開po

887 回覆
2 Like 2 Dislike
有冇ching知換今期女神既彩幣係點拎
Sorry玩緊台板 想問下我見有銅金彩仲有另一個幣係點拎?
限定幣
分身團同神伊呢啲限定角多左就有
同彩幣分開計
Thx ching
有無人抽左殲滅團長
有 做咩
係咪好難玩
隊野越貴越好玩
半年先一半
爆死有冇團長
我淨係升到SSR 50Lv/UR 60Lv冇升都過到,有套SR-UR心防裝加下鬥級就夠玩,之後主要用其他角色打,不過都要睇牌運,要預玩幾次

不過之後都有主線要用到佢哋
睇你自己
搭個幣高禁攻 加個高輸出打手就過到
有一關仲有多個冰騎 用sr吉爾 擺豪瑟做sub 不斷用幣高禁攻就搞掂
係啊紅色嗰隻因為嗰啲敵人得攻擊卡 封攻就得
每個禮拜二都有新event 我通常都係儲鑽等限定角 因為免費劵抽唔到佢地 聽日就出龍卷大海 本身都想抽 但係儲唔切 我都係儲到抽藍傲算
係啊
緊係升啦!雖然依家pvp好少再用到佢 但係打hell灰魔 今次嘅公會boss都好有用 單體輸出好勁 必殺升滿級就啱㗎啦
個po復活
推得勁快
到hell灰魔就剩係可以用綠屬性角色 除非你綠金練滿左 對平民玩家綠傲係第二個好嘅輸出角 不過睇你啦 只要係你經常用嘅角就一定要升必殺 絆角必殺都要
有紅純就更加好啦 呢隻都值得升必殺嘅 你可以刻印埋UR裝備俾佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞