=LOVE / ≠ME討論區第18回:7th將於7月8日發售!! cls紅到癲抽咩都得個桔!!!

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
Oic咁你要聽下佢地個3首歌了,慢慢認識≠ME一班可愛既妹妹
聽緊
櫻井もも都好可愛
nanaka首solo 每日聽5次
聽緊
https://www.youtube.com/watch?v=rK7BGRxcBxw&list=LLXRh34myTOhfVDBA2dcnSQQ&index=5&t
巴打都應該識呢首 其實部分=love member唱歌都唔錯
ching識野 好多人都話櫻井もも差明明momo幾Q唱歌又好聽
https://youtu.be/E7IuN1C4Rn8
呢日sr唱咗好多歌 好正
原來因為咁 吉清唔喜歡早取.
15x啦我估 頭頂隻杯先係真人個頭
關咩事.
我妹真係好QQ
係啦15x,同美里喵差唔多高
btw想像左一下入面係個流哂汗既阿叔
我有呢套衫wo 即係我同珠由記情侶衫 = 我地係情侶
係咪即係你老豆有鬚,所以有鬚都係你老豆?
啱啱聽咗=love member唱AKB啲歌
佢哋都唱得幾好喎
睇來可以留意埋佢哋
好可愛啊
好想加推もも
Ching hoball
FF下姐,咁都嗌醒我屌你老母
=LOVE出道左3年幾,我覺得整體成熟好多,同埋唱將比較多
同埋真係d歌真係好聽的,得閒可以了解下
gchi ching上星期有冇抽埋簽名碟
https://twitter.com/HustlePress/status/1269146383317000192
今日twitter仲有得抽ももfile
呢度愈黎愈熱鬧
歡迎大家支持指原系符號團
個人黎講我覺得呢個 moment momo先係妹妹團第一唱將, nanaka雖然把聲好特別但係未夠穩定同埋live收放都係未成熟, 要慢慢磨練一下同埋要認真學唱歌如果唔係把聲好快玩完
上次出solo,指原有留言話nanaka學緊唱歌,叫大家唔使擔心
momo萬碎萬碎萬萬碎
飯都睇到既問題指原一定睇到既, 期待符號團唱將們遲啲可以同台
又要推介一下, 新飯們一定要睇番 24girls concert, 真係好正
你條癲佬上星期有無又睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞