想請問連登仔,二手BMW 520i 2012-2015點睇

38 回覆
2 Like 2 Dislike
各位連登巴絲你好
見到28car d 12-15 520i 好平 十零頭有架
想問如果想由NZE121 2004 換呢架點睇

主要想屋企人坐舒服d,馬力/扭力反而次要,
坐4人會唔會好鈍?買番黎駛唔駛大執?

如果520i好差的話
budget係100k-120k有冇咩選擇?

插沙求解
主要想屋企人坐舒服d,馬力/扭力反而次要
你要好坐應該買Benz

坐4人會唔會好鈍?買番黎駛唔駛大執?
鈍就唔會,不過都唔好預佢會好大力
執?買得寶馬預咗多小毛病

如果520i好差的話
budget係100k-120k有冇咩選擇?
連登神車Mazda 3/6
多謝你意見
D問題逐條答

未揸過歐洲車
想問Benz 同寶馬舒適度差幾遠?
正所謂揸寶馬坐Benz
尤其如果上手係M Sport 個Suspension真係唔太啱作為房車用途
多謝巴打秒回,咁我都睇睇同年同級Benz 先
巴打你好
ES係指咩款?
唔好意思因為我就咁打Lexus ES 搵唔到
10-12萬又搵到咩spec既ES?

唔太識車求教
係連登問bmw

90%無揸過剩係聽人講
成日屌寶馬個豬鼻但係個豬鼻點樣點都唔會買寶馬既人
好我又睇埋ES250先
齋版即係天窗keyless 果d都冇?
得個殼得部車?
5GT 合budget嗎?會唔會已經被上手操到殘?
揸緊 基本上除咗寶馬通病之外冇乜投訴
多謝大家既意見
520i 都幾多盤可以搵
但有巴打提到既5GT/ ES 250就好少

所以應該都向520i 出發
2012賣10萬
2015賣20萬
你個budget點會買到2015
巴打我收正番
應該係12-14
數字係概括only

15後應該轉左新版
G30啦,嚟緊又小改,依家買Pre LCI都唔係好貴,或者去代理度睇下仲有冇貨尾
定位係豪華版 Camry
5系同E class同級係GS
唔介意ES冇力既話都係好選擇,襟睇又好坐
巴打我堅對車唔識得深

你講果d咩車咩牌子黎
呢代 5系都好舒服嫁喇,咁當然同樣 budget 都買到 E 仔
十幾萬幫人接部8年歐洲車
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞