返緊炒散既你要小心parttime hk

15 回覆
39 Like 3 Dislike
唔知有幾多巴絲有返過呢間炒散啦
記得要小心佢呢間黑心蛇頭公司

呢間出晒名遲出糧 inbox 唔覆
當啲手足係condom 咁洗
鐘意一時要人一時cut 人

本身自己都因為失業而跟咗佢幾個月
返咗幾日到下星期報更就開始亂編更
報了更唔睇唔編比你
遲報更有工開早報更無工開
食咗幾個月樹皮既我見佢終於比人返下工
返過佢好多間惠康網購
最近返葵涌好扯火
原本碼頭無冷氣 熱到40度咁制
550蚊一日執百幾張口罩單同90幾張散貨單
4條友返都好吃力
之後今個星期入咗200箱口罩返黎賣
咁多單既情況下佢話要cut 人
跟著過多幾個鐘再臨時要6人
我地係人唔係狗唔係比人當狗咁點
個散主成日發緊夢
文職又成日遲send email
成日要我哋跟足規矩
我同班同事諗著一齊閪冧算鳩數等佢無人返知驚
結果佢走去大群度再低50蚊叫人返工
有無人性㗎屌
佢其他地方有冷氣唔洗搬抬都550蚊 港大570蚊 Cwb 都600蚊 點解葵涌得500?想收賣人命?
呢排肺炎個個戴口罩返工已經焗到死咁制仲要食多50蚊人工?
人性呢?
之後唔敢認自己錯就踢咗我 block 咗我

呢班賤精咁無良唔好幫佢搵咁多啦
等佢無人幫佢返干等收皮

公司名:Elite hub
賤精散主:57922536 @parttimehk
68753572 Alvin
97837806 Kelvin
你係邊個
呢個同parttime.hk 係咪無關

同埋呢間係agent
其實有關係
因為就係佢呢間agent 出糧
試過遲出糧
我試過揾過 做過
係間公司名義出糧喎
變咗做失業仔係時候又要搵工lu
昌哥
睇你頭
都唔知有咩返,留返啲黑頭比你睇
入左whatsapp 大Group 但未返過
有冇炒散group share下
Parttime hk真心仆街 當人condom
他朝君體也相同
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞