Running Man 討論區 (23)

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
// 好多次智孝贏咗遊戲但得格仔
問心...最起碼都有投入&用心先會贏到遊戲吧?
但原來啲遊戲認真玩係反而被認為無效果無笑點可以剪晒
咁唔係舊PD嘅問題咩? //

個柒頭毒撚係廢 無可否認
但你將智孝冇鏡頭賴曬落PD到又講唔過去喎
no~~我只係覺得最起碼贏比賽時係有投入認真
就值得有鏡頭
(剪短d repeat 4567次&九唔搭八才藝表演點都有一兩分鐘吧~)
(只係對應其他人話佢hea唔值得有鏡頭依一點)

而其他時間 cue佢都無反應 / 插唔到嘴講嘢
我又覺得cut走無問題呀~
有一次忍笑佢單獨出去做任務
可能太無笑點所以成段cut晒我明呀~
但有好多時係其中一pair一齊玩 (有part嘉賓)
贏埋都剪走晒唔奇怪咩?

所以最衰都係d repeat 4567次無晒時間囉
所以咪話綜藝唔係比賽 唔係贏咗就記功
嘉賓神隱就算換咗新PD都係經常會有嘅事
從來鏡頭都係靠自己爭取 有人cue你係bonus
點解咁都可以拗餐飽
智孝表現唔活躍係一向都係咁架啦唔係咩
Monday couple無咗之後尤其明顯架喎
而全昭旻係加入rm固定成員之後一直表現都好好
所以先多鏡頭姐

Btw, 我最近睇返一開始既running man池石鎮真係好好笑跳水走去跳3米半就算
大個咗重新由2010開始睇多次,發現石鎮真係寶藏嚟以前細個唔識欣賞佢啲笑點淨係覺得佢陀衰家
好懷念一開頭既一杯茶時間 好鬼好笑
可惜要等翻譯
冇得同步睇
好期待
成日諗起佢越南特輯時坐喺牛背上面,冇幾耐就俾成員撕咗,on9到呢
王鼻子好波
嗰度笑到我痴線隻牛仲係咁用條尾fing佢

btw嗰集有李棟旭
一杯茶時間 我記得有集玩到勁多生雞蛋 見到佢地飲我潛意識嘔埋一份
嗰post變咗智孝昭旻討論區
少數護世贊
個陣好似要1打10
有同好
一過3 個下笑左
志源真係唔錯
有sense 有潛力
書真係同齡死球 射波比較勁
個人老左之後開始識欣賞石鎮
後尾唔玩呢隻game係因為健康問題定咩?係咪因為啲料過量得太犀利所以先唔玩?
雖然係好睇但都唔想佢地長期玩生啪10分9杯咖啡粉加兩滴水咁
我係2016年中途入rm坑,當時老母睇cctvb j2台播緊有粵語配音既running man,我仲記得果集主題講返工,逐個主持逐個嘉賓係地鐵車廂行出嚟計時鬥快上地面,中途一堆臨記出嚟抹地阻頭阻勢
自此我就愛上rm自己上網搵嚟睇

Btw, 石鎮淨係個樣就已經好有喜感啦,點會依家先發現係寶藏
我都係近日無野做先第一次睇2010年果啲
起碼IG 一定係
啲東南亞女人 痴撚線
佢果種介乎老屎忽但又扮唔起老屎忽嘅定位好好笑
李棟旭係澳門觀光塔跳笨豬jump先好笑
盟主鐘國集集都俾面色佢睇
幾欣賞呢個年紀佢都仲肯做下把位
同你一樣之前有集要搵三角帽戴
佢係真心指住個雪糕筒問pd/cam man係咪依頂
有時間一定要睇返 唔係可能會唔明佢地笑啲咩 成員個暱稱由來等等
同埋佢地成日會提之前嘅集數鞭屍
當然仲有好多經典片段
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞