梨花女子大學電競社團社長,韓國最年輕國會議員,發聲明稱與港人同在、反對國安法、譴責香港警方

244 回覆
1657 Like 11 Dislike
但始終都係有啲反韓狗對人好唔禮貌
泡狗前泡狗後

尊重呀
太陽
泫雅 Tiffany 同崔宇植
我對韓國真係改晒觀
呢個唔反
可以, 韓國本身以往一直用漢文
大撚把啦
你睇下AOMG
依一年真係對韓國改哂觀
選擇性做人權鬥士
Exact7ly! 無後果咪跟風出聲囉!有幾真心自己知
大家快d上 Twitter
高/連登仔盲反韓國既原因9成都係戇鳩完全主觀因素
話韓文難聽,K-pop整容雞,野食難食果啲白痴到傻
自大冇禮貌唔乾淨果啲都係睇人姐,個個國家都有

最值得反都係廿年前世界盃黑哨,過左咁多屆仲咁記仇
我唔睇足球未必會明
Push
好撚正呀
轉迷韓妹了
見到第一幅圖黑底白字,中韓雙語「光復香港 時代革命」,已經好感動,後面啲相真係唔重要,心善必美
支持
養唔養狗我好乖唔會周圍屙尿
不過講真,韓國明星係有少少顧慮
首先佢地好多都係公司控制社交媒體,未必個個可以自由咁講野
亂講野可能搞到在中國市場搵唔到食,你睇當年周子瑜都要出黎公開道歉
咁敏感既說話真係唔係咁易講出黎

其次,佢地都唔係必要出黎幫香港人講說話
始終唔係自己國家既事,講出黎有反效果會俾公司照肺
最應該屌都係香港藝人,自己人都冇出過聲
話韓文難聽都算,最搞笑係串韓文寵寵寵,同鬼佬笑ching chang chong有咩分別,粵語ch-音從來都唔會少過韓文,淨係人名都成堆chan cheung chung ching,100步笑50步

五毛最鍾意帶風向踩韓國,因為可以團結大中華區嘅華人
最初散播孔子係韓國人呢啲fake new嘅就係中國人
韓國教科書明明係寫孔子係魯國人

https://youtu.be/IF4yZY12KfI

[連登有進步]#50328玄學大師詹惟中、#209487熊貓麻雀書法,呢啲五毛點解咁鍾意開反韓post?
https://lih.kg/1990333
我想講未必樣樣都係真,大陸人廿幾年前已經成日作假新聞屈韓國人自稱乜乜起源自韓國,當中有部分係真有其事,但其實7-8成都係大陸人自己作出黎又推落韓國人
正如十年前已經有人話韓國在Youtube買點擊率
事實證明又係大陸人老屈韓國人

唔係話韓國人在體育運動上冇出過術收買球證既醜事
但樣樣事都要求真,唔係你見到寫左出黎就係真
即使真有其事,我都唔會用黎做盲反成個國家既藉口
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞