ViuTV奇幻愛情穿越劇《二月廿九》後續討論 (79)

1001 回覆
13 Like 0 Dislike
位能無懼前路劣
立志定向學停輟
沙燕牛屎顯萌茁
回憶備份人哭啜
中英一號仇未雪
散後海昕因你悅
粉絲很想親口說
柯煒林宇宙一絕

守護香港文化 守護我最鐘意既港產片
給柯煒林以及幕後所有人
仲有50個comment 推爆埋佢好冇
快到
要入廁所了
柯煒林宇宙一絕
巴打好文采
我本身以為係放榜前一日做
係效率

唔快!
又入廁所睇drive 做咩啫你
Hater
Hater
衰妹世一
Btw啲雷好撚響
hater
睇live搞到而家先沖得涼
dsebb表示多謝你地開dse之夜live俾應屆考生睇
雖然我以前可能少聽廣東歌 但應承你地我之後會聽多啲 會好好珍惜香港既文化
香港娛樂圈都要有你地呢班咁有心既人先可以繼續維持落去 希望你地每一個將來都可以發光發亮 影響更多人 將香港戲劇同埋廣東歌帶俾更多人
多謝煒林 多謝軒仔 多謝小野 多謝阿談 多謝howell 多謝fish 真係好多謝你地每一個
Hater作詩無得輸
乖!孺子可教!代Will叔表示安慰
Hater
柯煒林宇宙一絕
Hater發功
住家好男人
覺得佢會睇到我首七律
長文總結:柯煒林世界第一!

只能說五人眾完全估錯曬個dse之夜,所以煒林你然曬。

然後又喺到諗,嗰晚懷舊之夜心情唔好,刀登仔喺到安慰我。由一齊沉重變成一齊hyper,又將煩惱拋諸腦後,開心咗一晚。原來嗰晚打咁耐字唔係send畀我,而係咁樣玩大佢。

你有很難過,情緒到的時候,我都有。然後由暗房仔又好,新屋指定live背景也好,我們也做到了互撐、互相取暖。今晚我諗好多人會已癲覺得你好好,因為你真係。

再次多謝你唔嫌我哋癲,你呢位老子都係痴線的,不用分得那麼細。不論5個人、100人定700人,我哋都會唔知羞的

當然仲有接到邀請嘅張敬軒,唔知你哋點識的,但真係好多謝你

談善言、廖子妤、盧鎮業、曾澔晹,謝謝你們堅守香港電影,一定會喺更大嘅舞台見到你哋。

柯煒林,由暗房仔傾偈到依家咁癲,你遲啲也可以用作品砌爆個維基吧?

真的好喜歡你,多謝你。

and

好搞笑,點解我哋班刀登仔會癲到一齊派膠,仲會熟到互鞭呢。

講出嚟好kam但聽到青春常駐嘅時候,諗到你哋對我好好,打緊雷喺到安慰我,小弟真係好滾動。大家一直互相陪伴就好。
多謝DSE BB令我地有個咁開心嘅LIVE睇
連登果班會繼續支持柯煒林

真的很喜歡 229黨
仲沉醉緊係笑忘書到。哭𠹌到癲咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞