Book Depository求教

100 回覆
2 Like 0 Dislike
第一次係Book Depository買書 上網睇好多人order咗2-3日就dispatch 我已經order咗接近一星期. Status still processing 我係咪有排等
推一下
係 冇廢冇人手
我啲書等左兩星期
咁係送上門掛號定點?
推一下
如果本書薄 郵差叔叔耐時會硬塞落信箱
但多數係有張卡紙叫你去郵局拎

煩在有時多書 佢會分開到
我個啲會送上門
試過兩星期未到 我同CS講 佢直接寄多本黎
最後第3星期到左第一本
搞到多左一本
你填屋企地址?
我依家睇黎兩個星期都好難到 過咗一星期都未dispatch
屬於香港人嘅書店
https://lih.kg/2000687
你都唔係第一個
book depository 買書要有耐性,d書會隨緣到,急都冇用
試過收唔到書同cs講,即刻重新寄,no questions asked
依家買英文書book depository/ kindle/黃書店搞掂,一毫子都唔比三中商賺
今朝睇過仲係processing
On its way on 咗一個禮拜
正常試過等咗個半月先到貨
又試咗兩個星期
等下啦
十日啦
武肺前買好快
幾日就送到
我估book depository 除咗就佢有冇貨,重要就佢自己貨運期
上個月訂十本書分咗3次出貨+有set書冇貨退錢

不過佢個cs真係幾ok
之前有本書我收咗貨三四個月先發現入面d頁數錯左,佢都照送過另一本俾我
https://www.bookdepository.com/?a_aid=HKFP
用book depository嘅話可以用呢條link
Hong Kong Free Press會收到其中5%嘅捐款
而你係唔需要額外俾錢嘅
支持本地獨立英文網媒
唔講唔知
我3月等左成個幾兩個月本野先係英國寄到俾我
好似2-3月果陣買咗兩本同一系列嘅英文書
兩本分開送上門 當時我仲以為寄失
一本2-3星期到
另一本等咗一個月
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞