Facebook日本代購 "フェアリーズ 日本優質"係騙徒,已有人報警

36 回覆
21 Like 1 Dislike
騙徒Fbpage:
https://www.facebook.com/%E3%83%95%E3%82%A7%E3%82%A2%E3%83%AA%E3%83%BC%E3%82%BA-%E6%97%A5%E6%9C%AC%E5%84%AA%E8%B3%AA-108282714069936

事發經過:
https://www.facebook.com/photo?fbid=2968634513213053&set=pcb.4042024319171935

買咩都好佢都會要你比1500保證金,多人被騙,已有人報警
樓主只係代po,各位請小心
幫手推
叫得日本優質都100%係假
香討都有大量傻仔比佢呃左
多數係買switch多
就咁睇佢已經呃左幾萬蚊
支持,仲話一年後咁串嘴
如有巴打比佢呃過歡迎提供戶口資料
騙徒電話: 5420 5543
email: fariesjapan@gmail.com
啲回覆好頂癮
轉數快51283916
lm
54205543Leung Ka Kiu ,Jovi
56083140Cheung T** W**
51283916 Leung K* Y**
53159296 LI Y** Y*** A*****
咁多個電話
私人補多2個
轉數快 54205543 Leung, K* K** J***
53012489 Hui, C*** K**
報警其實有冇用?
屌我都比佢伏咗 想知如果同時有咁多人被呃 錢會唔會追得翻?
我都比佢呃左聯盟報警有冇用
補多個!
53404369 Chan Cxxxx Yxxx
呢個都唔關多唔多人中伏事 就算得一個人中伏拉到都應該要追返 多啲人中伏啲差佬可能會落力啲查
suppose係靠差佬刑事charge完之後我哋再民事追討佢
香討嗰邊好似會開wtsapp grp
但未知點入 睇吓呢度有無人知
利申苦主
https://www.facebook.com/groups/539281240287867
小弟啱啱開咗個facebook group, 咁多位受害者請入link入面個group, 大家一齊傾點追返啲錢
之前試過係其他fb 錶谷page買錶 比人呃左
佢話入完數會寄, 點知一入話收到後即失蹤

我都好似咁多位巴打心裡咁諗
拎住d對話紀錄去偉大的狗屋報案
結果只係比備案....

我講完成件事比埋record佢睇, 入數紙都比埋
阿sir: 咁都唔可以証明佢唔寄嫁WO, ,可能佢未online呢... 可能佢寄左唔記我話你知呢.. 我幫你問左cid嫁啦.. 佢話一陣落左案, 但你又收到件貨, 到時又要黎銷案咪仲煩, 仲浪費人力物力..你不如等幾日先啦 開個file備左案先把啦....

佢話入數紙只可以証明你入左$落去 唔代表d乜 仲要係我主動入, 最多入錯同返銀行講 睇下銀行可以點幫你, 講咁撚多即係無得搞..所以咁多位自求多福啦.....
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞