[突發]中國將會出兵台灣

222 回覆
730 Like 53 Dislike
可見習派技窮,經濟牌衰咗,就推軍事牌,離落台轉手不遠
佢想cancel埋個任期,玩永續
不過,要有實績下面班人先服
本來如果korean fish勝出,玩到台版一國兩制咁就可能真係得

可惜有777助攻
其實講左幾十年
都未反攻到
俄羅斯話中國軍力好強,可以抵擋美國一小時以上,對比東南亞15分鐘亡國
一早講過
台灣獨立或者有大型動亂
解放軍會登台
脫貧脫唔撚到
佢而家玩打疆獨打藏獨打港獨,下一步就想玩打台獨
小粉紅可能buy佢,不過呢d野for打飛機用,唔會帶到咩實際利益(甜頭)俾中共同權貴階層
任期一早cancel左
本身都獨立 點宣佈獨立
習種中國夢 一帶一路
講咗幾多年
If there is no other way to stop island becoming independent-->the military will use force

Now, Taiwan is independent-->the military will use force to fold blankets

18碌重型魚雷, 大陸無晶片用,截擊唔到, 一碌一隻戰艦, 你媽炸了 都唔知咩事

btw 中共用香港名義買返黎隻航母 好似話用黎做賭船, 如果改做軍用 夠唔夠台灣做
訓撚左幾耐呀on9
台灣:
豈有此理,日本的等我來對付
可以永續,但係都要「選」,即係要軍佬同中共核心紅色權貴繼續撐佢一直做落去,唔係佢都要收皮交個接班人出黎
所以雜種就搞大件事,內有港獨外有全世界圍攻支那,同班軍佬&紅色權貴講得我可以搞得掂,夾佢地支持自己
40年!!!人地等咗!出LA
失咗蹤
香港都一國一制, 仲嘴炮
[反國安法]"反詩"兩首
https://lih.kg/2042910
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞