[足球撚綜合討論區] 賭波不睇波 賭來幹什麼?(493)

1001 回覆
2 Like 0 Dislike

Ali 愛大家

Ali世界第一
我正式宣佈墨超係最垃圾既聯賽
成鳩日反cup
輸錢好快追數好難一定要慢
呢二個月我都hi4雞到個種黑法係講唔到出黎,每次入錢唔使念即殺,對家係基本
依加月好少少先追返幾千
我正式宣佈墨超係最垃圾既聯賽
成鳩日反cup

克羅,同柏丘卡幾日內買足4次盤都死
輸錢好快追數好難一定要慢
呢二個月我都hi4雞到個種黑法係講唔到出黎,每次入錢唔使念即殺,對家係基本
依加月好少少先追返幾千

追數真係要慢慢黎
如果有耐性
唔手多亂玩既話
實追得返

好影響生活

追數很難

你中咁多口仲話難

你睇我好姐
2-3月果時玩角輸左5-6萬
今年輸緊11萬
係呢排轉返玩盤追返d

呢個4月唔旺我
得閒走去性交轉一轉先得

同路
巴打豬年?

狗年

狗都係偏財運差 但豬係沖蛇 食到應一應
真係戒啦

再見
真係戒啦

再見

挽留
輸兩皮
輸兩皮

輸兩皮

藍十字?
輸兩皮

一晚-6k
本多終勝
墨超呢d狗會精選買親都輸
輸兩皮

藍十字?

尋日買咩輸咩 acc入面兩皮輸到5蚊

我連輸4-5場墨
琴晚我最後一水 5點 智大半客 2.5水
中埋 希望琴日幫到各位巴打追翻條數

我連輸4-5場墨

榜首對榜尾贏唔到
榜尾對榜中開到
狗會選出黎都爆冷多
正氣果d都無開比你買
輸兩皮

我連輸4-5場墨

貝迪b同切J達
屌多幾日我捻都係時候離開一下
專題: 戒賭可以成功

FacebookTwitterWhatsAppWeChatLineGoogle+Blogger PostSina WeiboBaiduEmailPrintFriendly

2013年3月
專題策劃及撰稿:《號角》編輯部

腦軟體工程師工作,有穩定的收入,也建立了美滿的家庭。 南加州距離拉斯維加斯只有數小時車程, 王先生休 假時便到賭城「玩玩」。日子久了,他開始研究21 點 (Blackjack),甚至自己寫電腦程式,嘗試找出贏錢之道。 最初有輸有贏,所以投注也較謹慎,暫時沒帶來太大影響。

◎輸錢皆因贏錢來

常言道:「輸錢皆因贏錢來。」1991 年,王先生一連兩 次贏了幾萬元,表面上是「運氣」,實際上卻是泥足深陷、 不能自拔的開始。贏大錢後,他便整天作夢,幻想將來如 何藉賭搏賺大錢,買名車、換大房、環遊世界……

沒想到,從此每去賭場總是失控,不但輸光身上現金, 且連信用卡能借的最高金額及賭場同意借的信用額也都搭 上,才失魂落魄地回家。為了去賭城,他向公司和家人編 造各類藉口和謊言,結果越賭越大、越輸越多,不僅贏的 錢都輸掉了,而且還欠下十多萬賭債!
亨克 馬賽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞