爆旋陀螺BURST ベイブレードバースト (23)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
竟然玩彈蓋人?
上代都出得鳩魚同騎士
唔爭在出埋其他
未出初代阿基算係咁
彈蓋人好似幾得意
聽聞d色未肯定
但d公仔頂唔順
好正
唔識形容,我覺得好怪雞
就係怪雞先得意 尤其個頭頂都係樽蓋
但好難就到場地玩
me 窮撚 儲一兩隻就算
唔開多個新坑啦 哪有錢
9月19日星期六6-9pm第三十次聚會
荔枝角嘉名工廠大廈D座2樓D3室
荔枝角地鐡站C出口
費用$40,是次活動開始無任何配搭限制(除重覆部件)
今次四強想以5分制 - 擊飛擊爆2分 持久1分
5G賽制,請諗好五隻配置
歡迎新加入巴打黎一齊玩
出席請留名:
1.愁巴(3盤)
2.路人辛
3.Sam
4.社畜光碟(果日可能要OT 可能遲少少先到)
5.古巴佬
6.奶
請問而家仲有冇得報?
新ac
呢個核心je 加返手腳就正常返d
歡迎
荔枝角地鐡站C出口
歡迎新加入巴打黎一齊玩
出席請留名:
1.愁巴(3盤)
2.路人辛
3.Sam
5.古巴佬
6.奶

7.天之驕子
荔枝角地鐡站C出口
歡迎新加入巴打黎一齊玩
出席請留名:
1.愁巴(3盤)
2.路人辛
3.Sam
5.古巴佬
6.奶

7.天之驕子
麻煩巴打幫手搞搞格式😓連登新手
小學睇過一陣爆旋陀螺 主角好似叫鋼銀河
嗰陣好想要隻天馬 老母話好貴 冇買俾我

之後老師逼我返教會 開始之前見到有兩個唔識嘅細路喺張櫈度玩陀螺 我成日走埋去同其他人圍觀 後尾其中一個問我想唔想玩 結果我哋就輪住嚟玩

返教會就係為咗同佢哋玩陀螺 雖然得半個鐘玩 仲要輪住玩嗰兩隻陀螺 但係玩同埋睇都覺得好開心

可惜自從冇再返教會同小學畢業之後 咁多年以嚟都再冇掂過陀螺啦
唔緊要
無問題架啦
如果聽日搵唔到地方可以tg我@Shu820
放心啦呢到大把巴打陪你吹水同約出黎玩
我地由以前一位巴打咀炮被我約戰
到而家都未出現過,我都搞左第三十次活動了
唔使怕醜,出黎一齊玩互屌下好快就熟
https://lihkg.com/thread/2208231/page/1
New post
更新左丁屎咁多Q&A同Ranking表
暫時得超王Ranking
GT唔出了
荔枝角地鐡站C出口
歡迎新加入巴打黎一齊玩
出席請留名:
1.愁巴(3盤)
2.路人辛
3.Sam
5.古巴佬
6.奶

7.天之驕子
麻煩巴打幫手搞搞格式😓連登新手

8. godbrust
買完啲盒唔好掉
麻煩留低啲Bey code比我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞