將軍澳富臨間大將Taisyou 排長龍 全部後生仔女食緊

494 回覆
1065 Like 25 Dislike
富臨集團 至尊雞煲2小時火鍋放題,重慶辣雞、藥膳醉雞等四款特色雞煲任選,啤酒汽水任飲,包茶芥加一,11間分店可選

https://hk.deals.yahoo.com/HONG-KONG/offer/293919
自膠 至尊雞煲係個名
應該唔係?
自膠 至尊雞煲係個名
咁應該唔係
今日去咗食 食之前都有search過google係黃定藍 不過冇資料 太新冇下次見有巴打話牛助黃 下次都係食返牛助對比起大將 牛助服務態度好啲 嘢食種類多啲
但佢地張order紙真係倒模咁
幫樓主補充多少少資料:

大將既商標係近期申請 由 Sino Forest Limited 持有
然後睇呢份文件 (Search "sino forest") 就會知富臨同佢咩關係
https://www1.hkexnews.hk/listedco/listconews/sehk/2014/1104/ltn20141104041.pdf
同埋可以留意返所有由 Sino Forest Limited 持有既 Trademarks都係富臨既
即刻去like先
至尊重慶雞煲? google老細叫 Edmund Lam
食牛助啦
黃店黎
贊成!
咁睇得起港豬

如果唔係收錢 咁應該真係唔知
呢個年代仲信foodie個啲,智力有限
有冇手足可以諗下點加上wolipay
Push
呢間鋪前身係california pizza kitchen
上年六七月已經執咗變做富臨四季文昌
點知一路停晒裝修一直封住
到今年四五月年先開始裝修
一開就係依家間大將
exactly 心水清都知係富臨
有埋證據啦

FB DEL CM 證明佢仲係唔想人知
錯圖
FACT CHECKED

一齊去佢FB留評論
https://www.facebook.com/%E5%A4%A7%E5%B0%87-Taisyou-110161527290687

祝賀開張 立此供人Google

藍店 大將Taisyou = 富臨 藍店

藍店 濟洲燒肉食堂 = 富臨 藍店
(特登唔放官網 踢爆你)

藍店 柞木炭家= 富臨 藍店

藍店 叉燒丼家 = 富臨 藍店

藍店 Café Foodeli = 富臨 藍店

藍店 Banchan Cook = 富臨 藍店

藍店 甜舍 = 富臨 藍店
我都見到,仲要9成後生

唔好同我講咩佢地係藍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞