學車問題 李健

70 回覆
4 Like 1 Dislike
自己衰心急 冇睇清楚有車嚟緊 就轉線

同埋重考李健真係算平

仲有識人就考第五次都係報李健
私人師傅肥佬,重考多數跟返嗰個師傅

駕駛公司肥佬,比較多出去搵人補鐘
李健學緊中~~~你再叫佢比優惠你 我個時講多幾句 李健再減多$400比我 不過講真 我而家學緊 轉左1次師博 對上個師傅我學學下入左醫院同埋個師傅好L hea 我揸緊車 佢聽馬經或者釣魚 好彩而家轉左另一個 pro 好多
不安d 師傅重衰,其實你有時間去車場睇下就知
到你真係想上路又係要朋友搵師傅補

貴過人又學得唔係多過人

利伸 : 政協香駕pass
之前停考,運輸署最近先考返試,慢慢等啦
其實我都唔明點解d 人咁急要考過廢牌。。。
又貴,之後pass 左又要再比錢補鐘,又唔敢自己出街
本身已經貴過人30~40% (我考果陣)
另外補鐘係貴過學車, 啲師傅見你補鐘又係hea

到你真係決定返工用車/買車自用, 雪多陣已經變廢啦 唔通真係用灣岸練手直接上路咩

拎住個廢牌, 真係夠膽上28car試車? 我自問唔敢啦
我學車跟過呢間
我揸車佢係度訓
咁緊係肥左
之後去左第二間
先同我講我好多都初但條仆街唔出聲

搵獨立師傅好過啦
用灣岸 比人打
我都係😂😂,仲要洗左12000蚊,得個11個鐘左右
癡線咁貴嘅
我出面師傅教25堂計埋租車費total都係洗左8600咋wor
我係學呢個 學咩區 因為武肺delay兩次補多4堂
你真係後生開追悼會啦
其實就算出去私人考完我都係要補鐘 好多人可能真係識渣嘅但係就係考試好難合格 例如唔好彩或者撞正個仆街師傅所以啲人先咁急想考個牌
留名學野,因為wingto 所以想報李健
李健 兩take pass
第一個師傅垃圾到仆街 上堂傾電話 連下個路轉左定右都唔講
肥左換左個師傅後先知好多野第一個冇教我
所以見師傅唔對路一定要即換唔好怕麻煩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞