慈善捐款王大賽: 米已成炊 VS 我唔係屈機男

352 回覆
71 Like 1 Dislike
你即管洗版洗到40版。

你d柒事我會再開新post定期重貼,全連登都知你屈機男有幾狗

好驚啊

唔幫我開post你就正柒頭
如果米sir 冇話參賽
而家講到佢一定敗走咁
有d唔公平

我出真金白銀去挑條柒頭

佢就左閃右避
支持樓主即刻開佢波啦,米sir出手嘅話,屈蛇又要再走過,米屈大戰梗係留返最後啦,樓主先開佢波,等大家都食下花生,你地又可以做下善事,話唔定樓主可以喺米sir出手前就趕走屈蛇呢
支持樓主即刻開佢波啦,米sir出手嘅話,屈蛇又要再走過,米屈大戰梗係留返最後啦,樓主先開佢波,等大家都食下花生,你地又可以做下善事,話唔定樓主可以喺米sir出手前就趕走屈蛇呢

係lor
比個機會大家收對方皮

我等樓主開波

條柒頭有錢捐先算啦

係lor
比個機會大家收對方皮

樓主你條柒頭回應下啦

我依家撚狗撚得好開心。
條走數狗屈機男信佢都弱智
你即管洗版洗到40版。

你d柒事我會再開新post定期重貼,全連登都知你屈機男有幾狗

好驚啊

唔幫我開post你就正柒頭

你係我隻狗黎咋

我依家撚狗撚得好開心。

垃圾

我依家撚狗撚得好開心。

撚狗?

你夠膽受呢個plan先好叫撚狗啦

A B 雙方輪流捐錢

A 方定每回合金額

B 方選擇先後

未有共識則A B 雙方互換

呢個plan完全公平

唔出價可以揀先後

我依家撚狗撚得好開心。

垃圾

跟屈狗模式,我依家挑你機,你係咪即刻受先?
唔受你吔屎啦

我依家撚狗撚得好開心。

垃圾

跟屈狗模式,我依家挑你機,你係咪即刻受先?
唔受你吔屎啦

受佢啦

佢無料到嫁

一味鳩吠

幾舊水又拎唔出

我依家撚狗撚得好開心。

撚狗?

A B 雙方輪流捐錢

A 方定每回合金額

B 方選擇先後

呢個plan完全公平

唔出價可以揀先後

我接受呀
你完左米蛇個局先啦,唔好搵我做擋箭牌避米蛇啦

我依家撚狗撚得好開心。

撚狗?

A B 雙方輪流捐錢

A 方定每回合金額

B 方選擇先後

呢個plan完全公平

唔出價可以揀先後

我接受呀
你完左米蛇個局先啦,唔好搵我做擋箭牌避米蛇啦

大家見到樓主條柒頭有幾柒未?

有冇簡介
係咪上次吹到好勁一開波就捐錢點知比人反cup個2個

劇情回顧:
屈機男在高登常以有錢佬姿態教化高登仔做人道理

屈機男常自稱有幾個物業, 但又睇淡樓市

屈機男以高高在上姿態雄霸財經台, 而且有一眾信眾追隨.
然而, 直至會員 米已成炊出現, 他質疑屈機男之有錢言論, 多次挑戰其財經台權威.

於是大發明家屈機男發明了解決糾紛方法...

屈機男及其信眾一直強勢, 欺侮米已成炊

我都係直接飛到結局.... 屈機男捐唔起錢認輸, 而其信眾亦鳥獸散或深潛

一味推返出來

有乜撚野用?

掩飾你唔敢受挑?

弱智
一味推返出來

有乜撚野用?

掩飾你唔敢受挑?

弱智

全世界都知你條走數狗垃圾
弱智。
有得避好避喇,日日比我撚狗
米蛇一上水, 隻屈機男就潛水

你條走數狗屈機男睇下你幾咁口響.
高登有度好, 留言無得delete, 真係7足一世架

明明係輸撚左
硬係死雞撐飯蓋,話set個位伏人地。
笑撚死人
簡直係無廉恥,無誠信,無道德,無家教。

以後唔Reply唔開post

隻小丑真係好撚好笑
睇幾多次都仲係咁正

無錢唔敢鬥捐又學人串咀

真可憐

明明係輸撚左
笑撚死人

隻小丑真係好撚好笑
睇幾多次都仲係咁正

屈sir做保安咁辛苦
一日幫人開足24 個鐘門先搵果幾百
你地一野叫人捐1 萬
成半個月人工呀大佬
走數狗屈機男 信佢果個真係要驗腦

弱智

岩岩先ko左件阿域

另外,我走左邊條數?

明明話輸左永久退出高登, 但又定期上水留言

走數狗屈機男 信佢果個真係要驗腦

明明係輸撚左
笑撚死人

隻小丑真係好撚好笑
睇幾多次都仲係咁正

屈sir做保安咁辛苦
一日幫人開足24 個鐘門先搵果幾百
你地一野叫人捐1 萬
成半個月人工呀大佬

係囉

樓主條柒頭有個保安挑佢都唔夠膽受
理屈狗做乜鳩
屌你一早輸撚左啦
米sir過左黎咁耐,屈機男都仲未應戰?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞