Gfriend Yuju 整容變咗(G)I-DLE穗珍

96 回覆
8 Like 42 Dislike
佢都係平陰最正
GFRIEND 裕株, 短上衣+熱褲 展現火熱身材

來源: Nate https://news.nate.com/view/20200526n41176?mid=n1008

1. [+409, -15] 這不是我認識的裕株...

2. [+318, -15] 這是別人吧?

3. [+34, -2] GFRIEND真的有這樣的人?

4. [+34, -4] 可能有去豐唇?

5. [+32, -3] 臉有點變了

6. [+29, -2] 這不是(G)I-DLE的穗珍嗎????

7. [+26, -3] 這不是裕株

8. [+24, -1] 什麼...? 只有我認不出來嗎...?

9. [+21, -2] 稍微整一點地方我覺得還可以,但不能太超過..

10. [+18, -0] 這是(G)I-DLE的穗珍吧

#GFRIEND #Sowon #Yerin #Eunha #Yuju #SinB #Umji #所願 #睿隣 #銀河 #裕株 #信飛 #嚴智
今次真係冇野好講
Y?
真係以為soojin
認唔到
真係認唔出
以為soojin
其實出道相同之後果次comeback都差好遠
個口俾人打腫咗?
點解個個都發現新大陸咁
真 呢年真心覺得佢靚
咁咪幾好睇
其實我初初睇gfriend覺得佢最吸引
即係lovewhisper果陣
起碼以前冇好大出入
佢係中意gidle之後個人就轉埋style咁
好想再聽佢啲高音
我真係因為高音位轉咗人都少聽咗女友啲歌
而家狀態已經唔掂
上年佢消失嗰排已經割左雙眼皮同正左顎
個樣出黎都幾靚 唔明點解要豐唇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞