YouTube指武肺AI誤刪批評共產黨評論

72 回覆
14 Like 281 Dislike
公關幾撚好 良心企業
unless it's profitable
YouTube無辜?
呢個所謂bug至少出現咗六個月 傳媒一早report咗俾Google

YouTube censorship咁嚴重 英文/外國content都俾人打壓得好勁 你以為佢地咁無辜唔知道?

其實係Google高層存心打壓異己
佢同fb嘅分別係一個有PR一個冇
要整支那版既支tube 但問題係成本又大
加下擺明想要翻牆客戶喇
Apple最多最多係配合當地政府法律/政策
就好似Google Map會根據用戶嘅位置 針對啲領土爭議地區 有唔同嘅邊界
所以 Apple奶喺邊?定其實係我地政府問題?
唔好屈 一早已刪走左
即係Google AI team有間諜 侵侵做野啦
唔係好信囉
繼續吹
科網巨頭個 AI 咁垃圾 ?
AI誤刪
AI 咪就係將你心底諗乜鬼拍後尾枕
不如話 AI 奶共
以前讀過篇文, 電腦係永遠唔會錯, 電腦出錯一定係人為錯誤
一直冇離開過
Be evil be China
邊個喺YouTube落重本廣告
咪就係老細囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞