坂井泉水逝世十三周年

47 回覆
38 Like 2 Dislike
miss you 姐姐
佢真心好有氣質好靚好索
泉水姐姐
你從可得知
Neither I nor my cousin attended her concert in 2004.
Neither my sister nor Andrew attended her wedding in 1999.
I didn't go to her concert in 2003 and my brother didn't either.
Neither Joe nor my brother attended her wedding.
d相好靚
姐姐
小弟都黎放下珍藏先

i will 聽 you forever
泉水姐姐真係好有吸引力...人靚聲甜性格好

聲甜, 有實力, 有才華。性格好, 會關心/照顧同事/Fans。有氣質, 樣靚, 白淨, 瘦, 有身材 , 仲有萌。
個人覺得素顏靚過上妝, 就算素顏都秒殺絕大部分化咗妝或喬裝甚至整咗容既女。靚得嚟仲要係零死角
仲有保礦力廣告。
動畫op/ed嚟講, 我個人最鍾意龍珠GT版ED首 Don't you see。萬聽不厭, 可惜只得1分3x秒, 仲要冇完整全首。唔係搵唔到果隻冇, 係真係堅冇果隻

因為週年方面問題, 2年後我先會買佢啲碟 ( 我只係聽左佢2年多d )
前排見到呢樣野, Download咗, 順便聽下有咩分別。電腦就onboardsound+隻唔貴但音質唔算差2.1+千千靜聽 ( 晏d會轉另一隻 )
電話就Poweramp+ SE215BT, 3.5mmSE215/SE315/SE425/UE900S
本身就聽開Flac, 無論用電腦定電話都聽唔出Flac同hires有咩分別。
但容量方面真係嚇我一跳
好清啊
かけがえのないもの〜〜〜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞