[突發集人]5.27 反國法遊行 1300

250 回覆
233 Like 35 Dislike
突發 5.27 反國法遊行 請再repost推上熱門

集合地點分別為 : 中環-畢打街 同 銅鑼灣-軒尼詩道

時間 : 1300

裝備 : 迷彩 , 空身

戰術 :
-利用中午Lunch hour 時份
-混合不同陣型於身份人仕於繁華鬧市地點集合行動
-港島 "蜘蛛網" 弱點係無法於每條街應對大量人流
-多於一地點集合避免一網打盡

實有人問 都阻唔到通過又開到會點解仲要做?
如果今日唔出黎 柒婆咪大條道理同國際講
嗱 你班香港人都支持通過 無人出黎反抗我地開會

我地係會支持呢條國法通過咩? 一直講實際行動好重要
就算要國際為我地發聲 都要本地有人企出黎話
我反對 !! 咁先會有人幫我地撐頭
試問如果連本地居民都唔出聲
邊個幫到你?

柒婆 : 好高興見到好多香港市民今日返工 , 多謝支持國安法

TG: https://t.me/stuckwithyou

一一一一一一一一一一一一一一一一
注意事項

⚠️提早制定撤退時間表

⚠️本次行動為無不反遊行 請現場集合夠一定人數後開始起行

⚠️詳細情況請按個人情況修改

⚠️本頻會按現況隨時更新有關本次召集地點

希望share出去
有連登account既開開po
估計可能為本日最後一次成功既召集
Push
P牌推唔到
幫手推下
Push
Push
推 淨身去
push
Push
push
全國人大下午審議常委會建立「港區國安法」和健全執行機制的決定草案修改稿,據了解,草案有數處修改。

修改稿獲會議主席團開會通過,據了解,決定草案原本提到「禁止危害國安的行為」的相關内容,最新版本都改為「禁止危害國安的行為和活動」,增加「活動」的概念。

至於較受爭議的第4項決定,有關中央維護國安的機關可能在港設立機構的内容,則沒有改動。

根據議程,人大星期四早上會審議決定草案的建議表決稿,當天下午在閉幕會上進行表決。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞